Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 2733 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

2014. május 19.

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében, akik egy-egy állatért átszámolva több tízmillió forintot is hajlandók fizetni.


Csak ötletek vannak eddig luxusadóra

2013. október 16.

Jövedéki adóként lehetetlen lenne bevezetni a luxusadót - vélik a www.ado.hu szakportál által megkérdezett adószakértők, akik szerint az általános forgalmi adó (áfa) kulcsainak "átszabása" sem biztosan kivitelezhető, így inkább vagyoni típusú adók jöhetnek szóba.


Kitálal a luxushotelek portása

2013. június 25.

Egyes vendégek bőrbilincseket és vudubábut rendeltek a szobájukba, de akadt olyan is, aki négy tükröt, tökéletesen besötétített szobát, húsz párnát vagy épp öt mikrohullámú sütőt igényelt - egyebek mellett erről is írt könyvében Jacob Tomsky német szállodaportás, aki tíz évet töltött amerikai luxushotelekben.


Kubát is utolérte a luxus

2013. március 28.

Egyre több elegáns, nyugati márkájú autót látni Havanna utcáin, emellett sorra nyílnak az éttermek és szépségszalonok is, a helyi ötcsillagos szállodákban pedig már nem csak a személyzet tagjai között találni kubaiakat. Úgy tűnik, hogy a 2006 óta hatalmon lévő Raúl Castro gazdasági reformjai nyomán az évtizedeken át kommunista ideológia által vezérelt karibi országba is kezd lassan beférkőzni a luxus.


Mérgező anyagok a kínai gyártású luxusautókban

2013. március 20.

Féltucat, Kínában gyártott, de nyugati márkájú luxusautó is bizonyítottan egészségre káros anyagokat tartalmaz - állítja a kínai központi televízió, a CCTV.


Férfiak pörgetik a kínai luxuspiacot

2013. január 23.

A kínai luxuspiac több mint 50 százalékáért a férfiak felelnek - derül ki a CLSA bróker- és befektetési cég új kutatásából.


Lakás Hongkongban tizenhárommilliárdért

2012. november 15.

Majdnem hatvanmillió dolláros (13,5 milliárd forint) rekordáron kelt el egy luxusapartman Hongkongban, jól szemléltetve a helyi ingatlanpiac túlfűtöttségét.


Válság alatt is virágzik a luxusipar

2012. november 10.

A luxusáruk iránti kereslet érzéketlen a pénzügyi válságra, elsősorban a gazdag kínaiak és amerikaiak vásárlókedvének köszönhetően ezeknek a termékeknek a forgalma az idén várhatóan 10 százalékkal nő, és eléri a 212 milliárd eurót - írja a Bain & Company tanácsadó cég csütörtökön közzétett felmérése.


Luxushotel lesz a londoni Admiralty Arch

2012. október 26.

Luxushotel lesz Londonban a Trafalgar Square és a Buckingham-palota között sokáig kihasználatlanul álló egykori kormányépület, az Admiralty Arch (Admiralitás-boltív).


Zoknipárosítás iPhone-nal

2012. október 10.

Zoknipárosító és -selejtező mobilalkalmazással rukkolt ki a Blacksocks svájci luxuszoknigyár.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5