Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 138 találat van a Deluxe.hu oldalon

Őrült kívánságok a luxushotelekben

2010. február 05.

A luxushotelekben megszálló milliomosok naponta árasztják el extrém kérésekkel a szállodák alkalmazottait. Olyan igényeket gyűjtöttünk össze a Forbes alapján, ami a legedzettebb concierge-eket is próbára tette. A legextrémebb kívánságok következnek.


A legjobb női mobilok

2010. február 01.

Ma már nem mérete és színe teszi a női mobilt, ma már a menedzserasszony és a nagyot látó dédi is talál magának minden szempontból megfelelő készüléket. A legjobb női mobilok következnek a Nokia, Samsung, LG, HTC és Tag Heuer kínálatából.


Ki lesz az új Bill Gates?

2010. február 01.

Nem a Windows egy újabb változatának elkészítéséről van szó, és nem is Steve Ballmer helyének átvételéről a Microsoftnál. A Forbes listája azokról a saját erőből feltörekvő fiatal milliárdosokról szól, akik meghatározót alkothatnak a tech- és információs szektorban.


A világ legexkluzívabb hotelei

2010. január 25.

A világ legexkluzívabbnak számító hoteljeiben nem könnyű szobát foglalni. Lássuk azokat a helyeket, ahol mégis érdemes kivárni a sorunkat. A világ legexkluzívabb hoteleit mutatjuk be a Forbes összeállítása alapján.


Budapest nincs a világ legfontosabb városai között

2010. január 25.

A Hub Culture idén is összeállította a legfontosabb városok listáját. A különleges válogatásba azok a metropoliszok kerülhettek, amelyek a legnagyobb hatással vannak a jelenre és jövőre. Sao Paulo az élen Berlin és San Francisco előtt.


Az év legvonzóbb nője

2010. január 20.

Emmanuelle Chriqui kanadai színésznőt választották az év legvonzóbb nőjének, aki állítólag annak is köszönheti első helyezését, hogy csak visszafogott képei jelentek meg a sztárokkal foglalkozó magazinokban.


Az öt legszebb kültéri óra

2010. január 19.

Nem csak karórákban találhatunk feltűnő és elegáns modelleket, kültéri időmérők között is vannak exkluzív darabok. A Telegraph alapján bemutatjuk az öt legcsinosabbat.


Hollywood legtöbbet kereső párjai

2010. január 15.

Úgy tűnik, hogy Los Angelesben sem a színészszakma fizet a legjobban. Tavaly a Forbes magazin szerint senki nem keresett annyit a filmfővárosban, mint például a Beyonce-Jay-Z páros. Igaz, Fordék és Pitték legyőzéséhez az is kellett, hogy Beyonce filmszerepeket is vállal.


A CES tíz legjobb kütyüje

2010. január 12.

Épphogy csak véget ért az év legnagyobb elektronikai vására, a CES, de sokan már most értékelik a trendeket, újdonságokat. A Telegraph összeállításából kiderül, hogy a táblagépek és 3D tévék térhódításán túl sok másra is érdemes volt figyelni. Sony 360 fokban látó kamerára, okosodó e-könyvekre és Lenovo dupla laptopra egyaránt.


Január legjobb új borai

2010. január 12.

A jelek szerint január uborkaszezon a borpiacon, nagyítóval is alig lehet új tételeket felfedezni. Szembeötlő ugyanakkor a pinot noir fokozott jelenléte, mintha egyre több pincészet nyúlna ehhez az érzékeny, főleg a hozzáértők szívét megdobogtató fajtához. Összegyűjtöttük ezek közül a legjobbakat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5