Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 138 találat van a Deluxe.hu oldalon

A tíz legnívósabb cég közül nyolc Magyarországon is jelen van

2010. március 12.

Az amerikai Fortune magazinnak elkészítette a világ tíz legkiválóbb minőséget nyújtó vállalatainak listáját, és mint kiderült, nyolcnak Magyarországon is van érdekeltsége - közölte a Young and Partners kommunikációs cég az MTI-vel. A listán a Walt Disney, az Intel és az Apple is szerepel.


Magukhoz tértek a világ leggazdagabb emberei

2010. március 11.

Bill Gates-et, a Microsoft alapítóját megelőzve Carlos Slim mexikói befektető lett a világ leggazdagabb embere a Forbes magazin összesítése alapján. Az utóbbi három éveben mindig más került fel a dobogó csúcsára, igaz, idén csak alig félmilliárd dollár döntötte el a versenyt.


Belga trappista 2009 legjobb söreinek élén

2010. március 03.

Megválasztották 2009 legjobb söreit. Ezúttal nem szakemberek tették le a voksukat, a kedvenceket maguk a sörivók választották ki a világ egyik legnagyobb sörös weboldalán. Az első helyezett egy belga trappista sör lett aminek 7 ezer forint palackja.


Sophie Marceau a legjobban kereső francia színésznő

2010. március 01.

Jean Dujardin, Dany Boob és Sophie Marceau vezeti a legjobban kereső francia színészek listáját - derült ki a Le Figaro című lap éves összesítéséből, amelyet a César-díjak átadása előtt közöltek.


A téli olimpia legjobban kereső sportolói

2010. február 10.

A vörös haja miatt paradicsom becenéven emlegetett snowboardos, és a műkorcsolya koronázatlan dél-koreai királynője vezeti a téli olimpia legjobban kereső sportolóinak listáját. Mindketten másfél milliárd forint felett kerestek.


2010 legjobb fitneszgépei

2010. február 09.

Két dolog motiválja legjobban az embert arra, hogy otthoni edzésre adja a fejét: az egyik, ha elégedetlen magával, a másik, ha van egy új fitneszgép. Az utóbbiban megpróbálunk segíteni a legújabb gépek bemutatásával. Van, amelyik hagyományos mozgásra ösztönöz, van, ami az edzéstervet segít összeállítani, és olyan, amely rögtön küldi testünk adatait barátainknak, ismerőseinknek.


A világ legbefolyásosabb milliárdosai

2010. február 08.

Nemcsak pénzben lehet mérni a hatalmat, persze az is szükséges hozzá. A világ legbefolyásosabb embere azonban nem feltétlenül a leggazdagabb. Lássuk, kinek szava ér a legtöbbet a politikai és az üzleti életben.


Veszélyes divat

2010. február 08.

A hippikultúra bizonyos elemei újra divatba jöttek. Elég csak a slágerlisták menő indie-zenekarait, vagy a divatkövető fiatalokat megnézni a fenti megállapítás igazolásához. Azonban, az, hogy valami divatos, nem jelenti, hogy mindenáron követni kell a trendeket, különösen, ha üzleti környezetben dolgozunk.


Hatmilliárd forintot keresett az egyetemista színésznő

2010. február 05.

Emma Watson, a Harry Potter-filmek sztárja keresett a legtöbbet tavaly a hollywoodi színésznők közül, a színészek bevételi toplistáját pedig a varázslótanoncot alakító Daniel Radcliffe vezeti - derült ki a Vanity Fair magazin összeállításából.


Hatalmasat nőtt Hongkong leggazdagabbjainak vagyona

2010. február 05.

Nem lehet okuk a panaszra Hongkong leggazdagabb embereinek, ugyanis együttes vagyonuk 2010-ben eléri a 135 milliárd dollárt, ami 62 százalékos emelkedést jelent egy év alatt, derült ki a Forbes amerikai pénzügyi magazin dollármilliárdosokat felvonultató idei listájából. Úgy tűnik, Hongkongban a vagyon jó egészséggel is jár, a lista első helyezettjei között legtöbben 80 év felettiek.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5