Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 138 találat van a Deluxe.hu oldalon

A tíz legdrágább kikötő a világon

2010. május 17.

Akinek kedvelt időtöltése, hogy jachtjával a legjobb helyeket látogatja meg, egészen máshogy állítja össze az úti célokat, különösen a válság idején. A különböző kikötőhelyek ugyanis közel sem egyforma áron kínálják szolgáltatásaikat, akár 800 ezer forintba is kerülhet egynapi horgonyozás például Olaszországban. Lássuk a legdrágább kikötőket.


Több mint ötmilliárdot keres a legjobban fizetett szupermodell

2010. május 17.

Gisele Bündchen 29 éves brazil szupermodell tavaly 25 millió dollárt (5,6 milliárd forintot) keresett, és ezzel ő lett a világ legjobban fizetett szupermodellje - derül ki a Forbes magazin adataiból.


A leggazdagabb brit divatdiktátorok

2010. május 03.

Az Egyesült Királyság kilencedik legtehetősebb embere felső-középkategóriás ruhák forgalmazásából gazdagodott meg, és szépen keresnek a luxusmárkáknak dolgozó modellek is. A divatvilág brit mágnásai következnek a Sunday Times vagyonlistája alapján.


A világ legbefolyásosabb emberei 2010-ben

2010. április 30.

Barack Obama és a korábbi elnök, Bill Clinton vagy a felkapott popsztár Lady Gaga szerepel, ám Hillary Clinton külügyminiszternek nyoma sincs azon a százas listán, amelyet a Time amerikai magazin a világ legbefolyásosabb embereiről összeállított.


A leggazdagabb oroszok listája: megduplázódott a számuk

2010. április 16.

Vlagyimir Liszin, a Novolipecki Fémipari Kombinát tulajdonosa a leggazdagabb orosz 2010-ben 15,8 milliárd dolláros vagyonnal. A Forbes magazin listájából kiderül, hogy kétszer annyira a milliárdos az országban, mint tavaly.


A tíz legmenőbb kütyü a fürdőszobában

2010. április 07.

Ha a bejárati kapun már nem fér el több Michelangelo szobor, és az étkezőt sem lehet futballpályánál nagyobbra tervezni, a vendégek elkápráztatására még mindig ott vannak a fürdőszoba által kínált lehetőségek. Bemutatjuk a tíz legmenőbb kütyüt, a beszélő vécétől az érintőképernyős tükörig.


A világ leglátogatottabb múzeuma lett a Louvre

2010. április 02.

A világ leglátogatottabb múzeuma a párizsi Louvre, a legnagyobb érdeklődést vonzó kiállítás azonban tavaly egy japán tárlat volt; utóbbi rangsor tizedik helyére a tokiói Nemzeti Múzeumnak a Habsburg Monarchia kincseit felvonultató kiállítása került, amelyet a bécsi Kunsthistorisches Museum és a Szépművészeti Múzeum közösen valósított meg.


A legjobb pezsgők húsvétra

2010. március 31.

A pezsgő, azaz a champagne nagy divat, egy német szaklap szerint a húsvéti locsolás sem múlhat el nélküle. A világ legjobb pezsgői következnek.


A legjobb borok 2009-ben

2010. március 23.

A világ legjobb borai. Létezhet-e egyáltalán ilyen kategória? A borvilág annyira sokszínű, a borkedvelők ízlése pedig - még a leghozzáértőbbeké is - olyannyira eltérő, hogy alig-alig beszélhetünk objektivitásról. Mindenesetre érdemes átnézni a legnevesebb boros lapok 2009-es toplistáit.


A világ tíz legdrágább ingatlana

2010. március 12.

A legtöbbet érő otthonok között kastélyok, villák, nyaralók és lakások is vannak. Szinte az összes Európában és az USA-ban található, a legdrágább azonban Indiában. Íme az ingatlanok, amelyekről az átlagember legfeljebb csak álmodozhat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5