Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 138 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliárdok a túlvilágról

2009. február 02.

Újabb lista készült 2008 legbőkezűbb egyesült államokbeli milliárdosairól. A Slate magazin összeállításában szereplő mágnások közül a legtöbb már nincs az élők sorában, az adományokat alapítványaik ajánlották fel.


A tíz legjobb dubaji luxushotel

2009. január 19.

Dubajban, a luxus fővárosában egymást érik a minden igényt kielégítő ötcsillagos szállodák, igaz, ez nem jelenti, hogy ezek egyformán kiválóak lennének. Ime a tíz legjobb listája azoknak, akiknek a pénz nem számít, ha nyaralni vagy tárgyalni mennek. Városi felhőkarcolótól földszintes sivatagi lakosztályokig.


Az idei év legnagyobb jachtjai

2008. november 24.

Ahogy megszokhattuk, 2008-ban is épültek hatalmas és fényűző hajók, melyek egy részét ugyan próbálta tulajdonosa az illetéktelen tekintetek elől elrejteni, de ez nem sikerülhetett. Mint minden évben, a Power and Motoryacht idén is összeállította a legnagyobbak százas listáját. Az abszolút lista élén egy állami olajpénzekből épült óriást találunk.


Már áram is hajthatja a luxusautókat

2008. november 05.

A hagyományos, benzinmotoros szupersportkocsik mellett ma már különleges, alternatív hajtású modellek is elérhetőek a piacon. Utánanéztünk, milyen lehetőségei vannak azoknak, akik az átlagostól eltérő, akár extrém, esetleg kiemelten drága luxusautóval szeretnének beállni garázsukba.


Szegényebbek lettek az amerikai gazdagok

2008. szeptember 18.

Ismét Bill Gates a leggazdagabb ember az Egyesült Államokban, azonban vagyona 2 milliárd dollárral kevesebb, mint tavaly, derült ki a Forbes magazin legújabb vagyonlistájából. Warren Buffet szintén "szegényebb" lett, vagyona csak a második helyre volt elég.


Középkorú modellekkel dolgoznak a luxusmárkák

2008. augusztus 18.

Bár a modellszakmában a harmadik iksz a legtöbbször a karrier végét jelenti, úgy tűnik, az érett, egykori topmodellek ismét meghódítják a magazinok címlapját. A másodvirágzásukat élő egykori szépségek luxusmárkákkal kötnek több százezer dolláros szerződéseket.


Luxuskörülmények között gyógyuló alkoholisták

2008. augusztus 14.

Gazdag alkoholistáknak kínál leszoktató programot egy malibui luxus rehabilitációs intézet. A szenvedélybeteg sztárok egyik kedvenc orvosi központja, a Cliffside Malibu luxusszállodát megszégyenítő szolgáltatásokkal és környezettel, valamint speciális terápiákkal várja vendégeit.


Hol a legjobb enni?

2008. április 28.

Az egyesült államokbeli Food&Wine magazin idei listái is hasznos tanácsokkal szolgálnak azoknak, akik sokat utaznak és esznek. Rangsorba állítva találjuk a híres séfeket, a Föld legjobb ár-érték arányú éttermeit vagy éppen a gasztronómiai szempontból feltörekvő városokat. Régiónk sajnos továbbra is alig látható a gasztrotérképen.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5