Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 138 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliárdokat kereshetnek a tehetségkutatók szereplői

2009. június 03.

Egy napokban közzétett kereseti lista szerint igen jó eséllyel számíthatnak milliárdos bevételekre a brit tehetségkutatók és reality show-k üdvöskéi. Kiderült, hogy a képernyőn feltűnt sztárok közül a Girls Aloud lánycsapat tagjai, Will Young és Leona Lewis tett szert a legnagyobb vagyonra.


A világ legdrágább ingatlanjai

2009. április 30.

Alig öt hónappal ezelőtt mutatta be a Forbes magazin a világ legdrágább ingatlanjait felsoroló listáját, máris kiegészítette azt új, méregdrága eladó házakkal a Luxist.com luxusportál. A listavezető kaliforniai házat 150 millió dollárért árulják, de több olyan épület is van, aminek ára átlépi a százmilliós határt.


160 milliárdot vesztett a leggazdagabb magyar

2009. április 30.

Mintegy 380 milliárddal kevesebb pénzük van a legtehetősebb magyaroknak, mint tavaly, derült ki a Napi Gazdaság legújabb, a 100 leggazdagabb című kiadványából. Továbbra is Demján Sándor vezeti a vagyonlistát, a válság azonban alaposan átrendezte a korábbi sorrendet.


A legígéretesebb örököslányok listája

2009. április 28.

Egy cégbirodalom megalapítójának gyermekei már fiatalon fontos döntés előtt állnak: elölről kezdenek egy saját üzletet, vagy továbbviszik a szüleik által felépített vállalatot. A fiatal örökösnők sokszor kezdenek más területen dolgozni, de végül a hagyomány mellett döntenek.


A legszebb politikusnők listája

2009. március 26.

A politikát hivatásként választó sikeres nők igen ritkán láthatók kosztüm nélkül, így kevesen tudják, hogy sok közülük a modellek között is megállná a helyét. A Daily Mail brit lap összeállította a legcsinosabb politikusnők listáját, akik nemcsak miniszteri és képviselői munkájukkal hívják fel magukra a figyelmet.


New Yorkban él a legtöbb gazdag

2009. március 17.

A világ legtöbb dollármilliárdosát felvonultató városainak listáját évről évre elkészítik, ennek az élén ismét New York áll, annak ellenére, hogy a gazdasági válság hatására az milliárdos vagyonnal bírók ötödét elveszítette. Moszkva még a második helynél is lejjebb csúszott.


Szökött rab is felkerült a leggazdagabbak listájára

2009. március 12.

Alaposan átrendezte a világ legtehetősebb embereinek vagyonlistáját a gazdasági világválság, a Forbes magazin legújabb összeállításába 800-nál is kevesebben kerültek be. Még mindig Bill Gates a leggazdagabb, az újoncok között pedig egy mexikói drogbáró is szerepel.


Sznob playboy a leggazdagabb orosz milliárdos

2009. február 17.

Megcsapolta az orosz mágnások egykori mesés vagyonát a világméretű pénzügyi válság. A Finansz című orosz lap legfrissebb listáján a 101 csúcsgazdag helyett mindössze 49 személy sorakozott fel. A dobogó idén Mihail Prohorové, aki mintegy 14,1 milliárd dolláros vagyont tudhat magáénak.


Futurisztikus óra egy luxusautó áráért

2009. február 16.

Az Urwerk karóráit futurisztikus kinézetüknek köszönhetően aligha téveszthetjük össze egyéb svájci márkákkal, azonban a manufaktúra egyes modelljei talán túlságosan is hasonlítanak egymásra. Hogy ez ne így legyen, limitált példányszámban gravírozott különkiadások is készültek a méregdrága időmérőkből.


A legdrágább luxusautók

2009. február 05.

A luxusautómárkák modelljei önmagukban is nagy presztízzsel bírnak, igazán kimagasló értékkel azonban rendszerint a különkiadások büszkélkedhetnek. Megvizsgáltunk néhány ritkaságot.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5