Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 138 találat van a Deluxe.hu oldalon

Óriásit buktak a német milliárdosok

2009. október 07.

A tavalyi 122-ről 99-re esett az egymilliárd eurót meghaladó vagyonnal rendelkező németországi magánszemélyek vagy családok száma, és egy év alatt 12 százalékkal csökkent a 100 leggazdagabb német vagyona. Az élelmiszerdiszkontokat megkímélte a válság.


Nyilvánosságra hozták a leggazdagabb amerikaiak listáját

2009. október 02.

Összesen 300 milliárd dollárral apadt az elmúlt évben az amerikai szupergazdagok vagyona - derült ki a Forbes magazinnak a 400 leggazdagabb amerikait felsoroló, szerdán kiadott listájából. Ez csaknem húsz százalékos csökkenés a tavalyi adatokhoz képest.


Megválasztották New York legstílusosabb sztárjait

2009. szeptember 28.

A sztárok életével foglalkozó amerikai sajtókiadványok között az egyik legnépszerűbbnek számító US Weekly sorra vette a celebeket, közülük is a New York-i lakosokat, majd ízlésük, valamint a divat terén mutatott képességeik szerint rangsorolta őket. A 25 befutó között akad néhány kevéssé ismerős, vagy soha nem hallott név, sőt olyan is, akinek helye a listán - részünkről legalábbis - erősen megkérdőjelezhető.


Minden idők leggazdagabb emberei

2009. augusztus 31.

A Forbes listája szerint a világ leggazdagabb emberének titulusáért évek óta Bill Gates, Warren Buffet és Carlos Slim verseng. A Microsoft alapítója tavaly csak a harmadik volt, idén azonban ismét az ő vagyonát becsülték legtöbbre. Ezek a milliárdok azonban nem tűnnek soknak akkor, ha történelmi viszonylatban vizsgálódunk. Minden idők leggazdagabbjának vagyona ugyanis 318 milliárd dollár volt.


A legtöbbet adakozó milliárdosok

2009. augusztus 30.

A világ legtöbbet adakozó milliárdosainak listáját állította össze a Forbes. Az életükben egymilliárd dollárnál többet jótékony célokra ajánló filantrópok listáját Bill Gates vezeti, aki feleségével közösen dollármilliárdokat adott különféle szervezeteknek. Soros Györgyé az előkelő második hely lett 7,2 milliárd dollárral.


A legőrültebb szállodai kívánságok

2009. július 24.

Gleccserre épített golfpálya, külön luxusszoba a kutyának, három lyuk az ágyneműre, saját kertész, aki zöld hangulatot varázsol egy ötcsillagos hotel teraszára. Ezekhez hasonló hajmeresztő kérésekkel állnak elő néhanapján a vagyonos szállóvendégek. A furcsaságokat a The Great Hotels Of The World összesítette.


Százmilliókat keresnek a középkorú szupermodellek

2009. július 21.

Több mint két évtizednyi munka után is számos százmilliós szerződés közül választhatnak a kilencvenes évek szupermodelljei. A luxusmárkák előszeretettel alkalmazzák őket tehetős, középkorú nőknek szóló kampányaikban, és az ő esetükben az anyaság kifejezetten előnyt jelent.


A leggazdagabb bevándorlók

2009. július 13.

A Forbes magazin hagyományos, leggazdagabbakat tartalmazó összeállításában sok példát találunk olyan üzletemberre, akik választott hazájukban lettek sikeresek. A cikkünkben szereplő példák számára valóban "Amerika a lehetőségek földje". Az idősebbek között természetesen ott találjuk Soros Györgyöt, a fiatalok között pedig meglepő az internetes guruk magas aránya.


Amerika 10 legdrágább otthona

2009. július 03.

Noha az elmúlt évben óriásit estek a luxusházak árai, a tíz legdrágább egyesült államokbeli otthont még mindig a 60 és 125 millió dollár közötti árakon kínálják. Van olyan ház, ami 50 millió dollárt veszített az értékéből.


A 10 legextrémebb laptop

2009. június 10.

Az alábbiakban bemutatunk tíz olyan laptopot, amelyek tudásukban, teljesítményükben vagy dizájnjukban kiemelkednek a piaci mezőnyből. Áruk a különlegességükhöz mérhetően borsos, a dupla képernyőt vagy a gyémántos berakást ugyanis megfizettetik a gyártók.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5