Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 10 találat van a Deluxe.hu oldalon

Ahol ötmillió forint a legolcsóbb lemezjátszó

2011. május 11.

Minimalista, fatuskónak tűnő lemezjátszót készített az Audio Consulting.


Papír lemezjátszó az esküvői meghívóban - videó

2011. április 18.

Kreatív esküvői meghívót készített egy pár: papír lemezjátszót is tartalmaz a küldemény.


Lemezjátszó motoralkatrészekből

2011. január 13.

Egy fiatal brit dizájner motorkerékpár-alkatrészekből készített lemezjátszót.


Kilencmillió forint a falapra szerelt lemezjátszó

2009. július 08.

A Vega Masterpiece minden klasszikus technika iránt fogékony férfit megfog látványával. Pedig a kilencmillió forintos hagyományos lejátszó lényege sokkal inkább a hangok valósághű megszólaltatása. Ilyen az, amikor a funkcionalitás letisztult, szép külsővel párosul.


Minden női DJ álma

2008. november 07.

A nők és a technika nem feltétlenül két külön dolog, ez ügyben sokat tesznek a dizájnerek. A női laptopok és mobilok között is akadnak komoly darabok, de a nappaliban is van erre példa. Ilyen ez az egymillió forintos, rózsaszínű high-end lemezjátszó.


Hétmilliós lemezjátszó bakelitrajongóknak

2008. május 22.

Még egy olyan viszonylag egyszerű tárgyból is lehet művészi alkotást csinálni, mint amilyen a lemezjátszó. Extra német darab a Montegirótól hétmillió forintért.


A nőket rózsaszín high-tech készülékek illetik

2006. december 19.

A csúcskategóriás készülékek gyártói viszonylag ritkán gondolnak a gyengébbik nemre, pedig a nők is éppoly szívesen hallgatják jó minőségű készülékeken kedvenc zenéiket, mint a férfiak. Az erősen feminin, rózsaszín high-end lemezjátszó bemutatásához azonban mégis olyan cégre volt szükség, amelynek élén történetesen nő áll.


Mágnesfutóműves lemezjátszót mutattak be

2006. június 26.

Elkészült a Transrotor egyik legelőkelőbb mesterremeke, amely révén ezúttal már nem csak az órák világában, hanem a lemezjátszókéban is találkozhatunk a tourbillon fogalmával. Egy ilyen találkozásnak természetesen az ára is megvan: az aranyozott kivitel esetében ez 28 ezer euró.


Feltámadtak a lemezjátszók

2006. június 16.

Szinte nincs is olyan magyar család, ahol ne lett volna a nappaliban valamilyen lemezjátszó, és azt ne cserélték volna le az utóbbi évtizedekben CD- vagy DVD-lejátszóra. Sokan még a régi bakelitlemezeket is kidobták, pedig ezeket a csúcstechnikának köszönhetően újból lehet élvezni.


Masszív luxuslemezjátszók

2006. május 22.

Amíg az SACD-lemezek iránt újszerűsége miatt egyre fokozódik az érdeklődés a tehetősebb hifivásárlók körében, a régi bakelitlemezek is reneszánszukat élik a legmodernebb high-end készülékeken. Csak legyen hozzá olyan ember, aki BMW helyett lemezjátszót vesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5