Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legdrágább kalapja

2009. június 17.

A Chapeau d’Amour, azaz a szerelem kalapja Louis Mariette tervező munkája. Az extravagáns külsejű fejfedő (vagy inkább fejékszer) elsősorban gyémánt és platina tartalmának köszönheti igen magas árát. Egy különleges madárfajta ihlette, az ára 2,7 millió dollár.


Román luxusajtó egy autó áráért

2009. június 15.

A Glittering Gioconda Shine az egyik legdrágább ajtó a világon. Bőr borítást kapott, a rajta látható Mona Lisa portrét 31 ezer Swarovski kristályból rakták ki. A majd hétmillió forintba kerülő ajtó egy bukaresti cég terméke.


A világ legdrágább festményei

2009. június 15.

A listán mindenki által ismert képeket is találunk, de néhány darab sokakat meg fog lepni. A legdrágább Picassso például egy korai, egyáltalán nem a művészre jellemző alkotás, a listavezető pedig festékcsurgatással készült absztrakt expresszionista mű.


A Gettómilliomos ihlette az aranyozott ételt

2009. június 04.

Egy londoni étterem sajátosan ünnepelte meg, hogy piacra került DVD-n is a Gettómilliomos című film. Étlapjukra került ebből az alkalomból egy 2000 fontos (640 ezer forintos) indiai ételkülönlegesség. Ennél drágábban curry-s fogást nem kapunk, ehető arannyal sem.


A világ legdrágább ingatlanjai

2009. április 30.

Alig öt hónappal ezelőtt mutatta be a Forbes magazin a világ legdrágább ingatlanjait felsoroló listáját, máris kiegészítette azt új, méregdrága eladó házakkal a Luxist.com luxusportál. A listavezető kaliforniai házat 150 millió dollárért árulják, de több olyan épület is van, aminek ára átlépi a százmilliós határt.


Porszívó egy autó áráért

2009. április 27.

Az Electrolux olyan porszívót készített, amit a világ legdrágábbjaként tartanak számon. A 15 ezer euróba kerülő háztartási gép, amit egy lengyel dizájner tervezett, a Crystal ErgoRapido nevet kapta.


Gyémántruha rekordáron

2009. március 30.

Egy malajziai dizájner 30 millió dolláros ruhát tervezett. Faisol Abdullah ezzel megalkotta a világ legdrágább öltözékét, amelyet a közel-keleti ékszerészház, a Mouawad 751 gyémántja díszít. Köztük egy 70 karátos, körte alakú kő, amellyel együtt összesen ezer karát került rá.


A legdrágább európai lakosztályok

2008. szeptember 30.

Az Elite Traveler magazin összegyűjtötte a világ 101 legdrágább szállodai lakosztályát, melyek közül most a tíz legdrágább európait mutatjuk be. Találunk köztük síházat, villát, birodalmi és elnöki lakosztályt is.


Monaco a legdrágább állam

2008. szeptember 26.

Letaszította Monaco London belvárosát a trónról, amelyet a legdrágább ingatlanárakkal rendelkező helyként érdemelt ki, adta hírül a Knight Frank ingatlanforgalmazó cég. A méregdrága luxuslakásokkal rendelkező városállam legelitebb környékén, a Grace hercegnő sugárúton egy négyszobás lakás 22 millió fontba, azaz 6,65 milliárd forintba is kerülhet.


A tíz legtutibb amerikai luxuslakosztály

2008. szeptember 24.

Az Elite Traveler magazin csokorba gyűjtötte a világ 101 legjobb luxuslakosztályát. Cikkünk első részében a legdrágább amerikai luxuslakosztályokat mutatjuk be. Szolgáltatások és árak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5