Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legdrágább BlackBerry-je

2009. szeptember 29.

Az Amosu bemutatta a világ legdrágább BlackBerry telefonját. A gyémántokkal gazdagon díszített arany mobil ára 120 ezer font, azaz 35 millió forint. Kérésre a tulajdonos neve is rákerül.


A világ legdrágább likőrös üvege

2009. szeptember 23.

A világ legdrágább likőrös üvegét mutatták be Londonban. Az 1,4 millió eurót (379 millió forintot) érő üveget gyémántokkal, arannyal és gyöngyökkel díszítették.


A Váci utca a világ 34. legdrágább bevásárlóutcája

2009. szeptember 22.

A budapesti Váci utca a világ 34. legdrágább bevásárlóutcája a Cushman and Wakefield legfrissebb felmérése szerint. Az ingatlantanácsadó globálisan 274 kiemelt helyszínt vizsgált, és megállapította, az elsődleges bérleti díjak átlagosan 54 százalékkal csökkentek világszerte.


Egy Ferrari árát fizették ki egyetlen birkáért

2009. augusztus 29.

A skóciai Lanarkban 260 ezer eurós rekordáron, átszámítva 70 millió forintnak megfelelő összegért cserélt gazdát egy nyolchónapos kos egy árverésen. Az állat állítólag megérte a borsos összeget.


A világ legdrágább lakosztályai

2009. augusztus 29.

Annak ellenére, hogy idén a tavalyinál olcsóbbak a luxuslakosztályok, sok helyen az árak még mindig elképesztőek. A legdrágább Genfben található, és egyetlen éjszakára több mint 12 millió forintba kerül. A lista tizedik helyén lévő moszkvai lakosztály napi ára is hárommillió forint.


A tíz legdrágább utca a világon

2009. július 21.

Az Avenue Princesse Grace a világ legdrágább utcája a maga 23 millió forintos négyzetméteráraival. A Wealth Bulletin felmérésében további kilenc igen magas lakásárakkal bíró utca szerepel. Az árak majd mindenhol estek, de az átlagember számára így is elképesztőek.


Amerika 10 legdrágább otthona

2009. július 03.

Noha az elmúlt évben óriásit estek a luxusházak árai, a tíz legdrágább egyesült államokbeli otthont még mindig a 60 és 125 millió dollár közötti árakon kínálják. Van olyan ház, ami 50 millió dollárt veszített az értékéből.


A világ legdrágább magazinja

2009. június 25.

A Nomenus Quarterly képzőművészeti, divat és dizájn témákkal foglalkozik, legújabb száma 1,3 millió forintért kapható. A lapban máshol még meg nem jelent alkotások láthatók, ugyanakkor a számok tartalma felkerül az online változatba is. Annak sem kell kétségbe esnie tehát, akinek nem jut a korlátozott példányszámú lapból.


A világ legdrágább kávégépe

2009. június 23.

A Bellevue összes kávéautomatája a felső szegmensbe tartozik ár és minőség szempontjából egyaránt. A legdrágább nyolcmillió forintba kerül, és 165 féle italt engedhetünk belőle magunknak. Leginkább olyan cégeknek érdemes ilyet venni, ahol fontos a kávé minősége és sok fogy a feketéből.


Elkelt a világ legdrágább tolla

2009. június 22.

A világ legdrágább töltőtollából mindössze egyetlen darab készül évente. Egy olasz cég gyártja manufakturális keretek között, értékét elsősorban a kupakon lévő hatalmas gyémánt adja. Kerek egymillió eurót kérnek érte.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5