Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legdrágább házimozik kábele

2009. december 17.

A Wireworld Cable Technology nagy tudású új kábelt mutatott be a házimozi szerelmeseinek. A Platinum Starlightban arany és ezüst is helyet kapott, és a cég ígérete szerint tökéletes kép- és hangátvitelt biztosít - ezer dollárért, vagyis 185 ezer forintért.


2009 legdrágább számlái

2009. december 14.

December a visszatekintés hónapja, lássuk, mit adtak idén a legdrágábban. Eredményt hirdetünk szökőkúttól autón át mobiltelefonig. A válság alatti csúcsköltekezések során Bugatti Veyron, iPhone és Amosu öltöny is került a legek közé.


Amerika legdrágább golfklubjai

2009. december 12.

Amerikában ma már valódi tömegsportnak számít a golf, ugyanakkor vannak privát klubok, amelyek megőrizték exkluzív jellegüket azokból az időkből, amikor még a felsőbb körök kiváltsága volt a játék. Lássuk a legdrágábbakat.


A legdrágább magyar borok

2009. december 04.

Körülnéztünk, hogy mennyibe is kerülnek a legdrágább magyar borok. Az összeállításunk árrekordere egy Gere Kopár, amelyért egy jótékonysági akción ötmillió forintot fizettek. A bolti árak alapján egyértelműen a különböző tokaji aszúk vezetnek, de az Oremus, Szepsy és Gere neve is komoly értéknövelő tényező.


A világ legdrágább édességei

2009. december 03.

Az elmúlt években egyre több méregdrága édességgel találkozhattunk. Ezen a területen is megpróbálják túlszárnyalni egymást a cukrászok és ékszerészek együttesei. Nem az alapanyagok vagy a desszert mérete indokolja ugyanis a hatalmas összegeket, hanem az ehető arany- és a gyémántdíszítések használata.


Megdőlt a legdrágább iPhone rekordja

2009. december 01.

Ezzel együtt minden bizonnyal a világ legdrágább valaha eladott mobiltelefonja is a Stuart Hughes által tervezett modell. 271 gramm arany, 189 kisebb és egy 7,1 karátos, hatalmas gyémánt a navigáló gomb helyére. Az ára sokkoló, 3,16 millió dollár.


Két ember kell a világ legdrágább sörének kitöltéséhez

2009. november 14.

Nemcsak azért, mert nem szívesen bontunk fel egy több mint 200 ezer forintos üveget, hanem mert nem könnyű megemelni egy 12 literes palackot. Sörnyitó nem szükséges a hordó méretű kiszereléshez, a kitöltéshez azonban két ember kell.


A világ legdrágább szökőkútja

2009. november 12.

Véglegesen átadták a legek szökőkútját Dubajban. A világ legmagasabb vízsugarát kibocsátó és egyben legdrágább szökőkútja, ami magától értetődően a világ legmagasabb épülete mellett kapott helyet, 217 millió dollárból, vagyis 39 milliárd forintból épült.


88. emelet a 46 szintes luxusépületen

2009. november 06.

Immár nincs titok a világ legdrágábban értékesített, 68. emeletei lakása körül. A 46 szintes épület, amire egyébként került 88. emelet is, szintjeinek számozásában található a különös jelenség oka. A kínai hagyomány szerint ugyanis a nyolcas szerencsét hozó szám.


A világ legdrágább reggelije

2009. október 09.

Annyi pénzért még soha nem kínáltak reggelit, mint most a Chambord. A rekord ár 6,4 millió forint, az étkezést a Reggeli Tiffanynál ihlette. Valódi és ehető arany és gyémánt egészíti ki a péksüteményt és a koktélt.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5