Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

7 milliárd egy csiszolatlan gyémántért

2010. március 01.

Rekordot jelentő 35,3 millió dollárt, vagyis 7 milliárd forintot fizettek pénteken egy 507 karátos, csiszolatlan gyémántért Dél-Afrikában. Ezzel ez a kő lett a világ legdrágább csiszolatlan gyémántja.


A legdrágább gyógyszerek a világon

2010. március 01.

Az egészség a legdrágább, ezt mondják azok, akik már átéltek súlyos betegséget. Vannak azonban olyan gyógyszerek, amik luxusnak számítanak, és legfeljebb dollármilliomosok engedhetik meg maguknak a használatát. A gyógyszergyártók indoklása és a legdrágább, több tízmillió forintos gyógyszerek listája következik.


A világ legdrágább borai

2010. február 12.

A luxusborok hátterében szinte mindig nagyon alacsony terméshozam, rendkívül gondos szelekció és többnyire kézimunka áll. Nevezik őket ikonboroknak, kultuszboroknak, kézműves boroknak vagy garázsboroknak. Utánanéztünk, melyek 2010-ben a világ legdrágább borai.


A világ legdrágább jégkockája

2010. február 10.

A méregdrága ásványvizek után nem sokat kellett várni a világ legdrágább jégkockájára. A mini jéggömb kézimunkával készült, darabja 8 dollár, vagyis 1 600 forint.


A legdrágább autók

2010. január 28.

Egyedül az ultraluxus kategóriás autók piacának nem ártott a válság, aki korábban hajlandó volt, az most sem sajnál dollárban számolva hétszámjegyű összegeket kiadni egy kocsiért. A legdrágább autó a Koenigsegg CCXR, de több különlegesség is található a listán.


A legdrágább golfautó

2010. január 22.

Sportkocsikhoz hasonló kerékfelfüggesztés, kézzel varrt bőrülések, beépített hűtő, és személyre szabott egyedi darabok jellemzik a Garia fantázianevű golfautót. Az ára sem semmi, 14 ezer eurót, vagyis közel 4 millió forintot kell fizetni érte.


A világ legdrágább combja

2010. január 21.

A londoni Selfridges kínálja vásárlóinak a világ legdrágább sonkáját. A hét kilogrammos finomságért rengeteg pénzt, 1800 fontot (555 ezer forintot) kérnek, tehát kilónként 78 ezer forint az ára. A hozzá járó, származását is igazoló iratban még egy DNS-vizsgálat eredménye is szerepel, de a lényeg az elkészítés.


A világ legdrágább zöld teája

2010. január 15.

Palackozzák, korlátozott számban rendelhető és nagyon drága - kivételesen nem egy borkülönlegességről van szó, hanem egy a Royal Blue Tea méregdrága zöld teájáról. A Masa Super Premiumból egyetlen palack több mint 420 ezer forintba kerül.


Több mint 30 milliót adtak a legdrágább tonhalért

2010. január 06.

Rekordárért, 177 ezer dollárért (33 millió forintért) kelt el kedden egy 233 kilogrammos kékúszójú tonhal a világ legnagyobb halpiacának számító tokiói Cukidzsi piacon.


Két harapás 140 ezerért

2009. december 21.

A világ legdrágább minitortája jelenleg egy Las Vegas-i desszertboltban kapható, több mint 140 ezer forintért. A körülbelül két falásnyi desszert árát a készítéséhez felhasznált százéves konyak, ehető arany és exkluzív csokoládé dobja meg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5