Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megzsarolták a világ legdrágább borának termelőjét

2010. május 07.

Megzsarolták a világ egyik leghíresebb borászatát: az elkövető egymillió eurót, vagyis 276 millió forintot követelt a franciaországi Romanée-Conti birtok gazdáitól azzal fenyegetőzve, hogy megmérgezi a Burgundiában lévő szőlőtőkéket.


A legdrágább festmény rekordját egy Picasso döntötte meg

2010. május 05.

Minden idők legnagyobb árverési rekordját döntötte meg Picasso egyik alkotása: a Nu au plateau sculpteur (Akt, zöld levelek és szoborportré) című festmény a valaha leütött legmagasabb áron, 106,4 millió dollárért (22,5 milliárd forintért) kelt el a Christie's aukciósház árverésén New Yorkban.


A világ legdrágább süteménye egy luxusautó áráért

2010. április 26.

Újabb rekord született a világ legdrágább édességeinek listáján. Az új csúcstartó egy simán elfér a tenyerünkben, 30 milliós árát pedig a gyémántnak köszönheti.


A világ legdrágább szőnyege milliárdos összeget ért

2010. április 16.

Rekordösszegért, 6,2 millió fontért (1,8 milliárd forintért) kelt el egy kirman kézi csomózású perzsaszőnyeg egy csütörtöki londoni árverésen. Ezzel az eredménnyel ez lett a világ legdrágább szőnyege.


A legdrágábbak a Fabbri tetovált puskái

2010. április 14.

Igazi western-hősnek érezhetjük magunkat a Fabbri tetovált fegyvereivel, a modern gyártástechnológia és a kézműves mesterek gondosságának ötvözeteivel. Meg is kérik az árát, az alapmodell 45 millió forintos összegbe kerül. Ezzel ez a legdrágább shotgun a világon.


Szerb szamártejből készül a legdrágább sajt

2010. április 02.

Friss levegőn tartott balkáni szamarak tejéből készítik a világ legdrágább sajtját. A szerbiai ezer eurós Pule sajt egyelőre szinte senkinek nem kell.


A legdrágább tévé 450 millió forintot ér

2010. március 18.

Gyémántokkal ékesített, aranykeretes képernyőjű tévét tervezett Stuart Hughes brit dizájner. A PrestigeHD Supreme Rose ára 450 millió forintnyi font.


A világ tíz legdrágább ingatlana

2010. március 12.

A legtöbbet érő otthonok között kastélyok, villák, nyaralók és lakások is vannak. Szinte az összes Európában és az USA-ban található, a legdrágább azonban Indiában. Íme az ingatlanok, amelyekről az átlagember legfeljebb csak álmodozhat.


Svájci széfben őrzik a legértékesebb borokat

2010. március 03.

A legértékesebb borok szerelmesei számára egy genfi magánbank alatt rendezték be ezt a különleges raktárt, amely ma Svájc legbiztonságosabb bortárolójának számít. Földrengésálló falak, biztonsági kamerák, kódok és duplakulcsos hozzáférés a széfekhez.


900 millió forintot adtak a hetes rendszámért

2010. március 03.

Elkelt a világ harmadik legdrágább rendszáma. A helyszín "természetesen" Abu Dzabi, a szám a hetes, az ár 4,6 millió dollár, 910 millió forint. A Közel-Keleten az egy számjegyű rendszámok aranyat érnek, és aukciókon cserélnek gazdát.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5