Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legdrágább szusi

2010. július 01.

Egy fülöp-szigeteki séf készítette el a világ legdrágább szusiját, amin ehető arany és gyémánt is helyet kapott. Az ételkülönlegesség 2700 dolláros, vagyis 630 ezer forintos áron kapható.


Bemutatjuk a világ legdrágább szállodáját

2010. június 28.

Ez a rekord nem a szobák árára vonatkozik, a szingapúri Marina Bay Sands Skypark szállodának az építési költségei szárnyalták túl a korábbi rekordert 3 milliárd dollárral. Az 55. emelet felett található medence pedig olyan érzést kelt, mintha a város felett úsznánk.


A világ legdrágább androidos telefonja

2010. június 26.

A leginkább gazdag kínálatáról és pontos szerkezeteiről ismert svájci óragyártó, a Ulysse Nardin új mobiltelefont dobott a piacra. Az Ulysse Nardin’s Chairman okostelefonból azonban mindjárt gyémántos verziót is kiadtak, ami a 129 ezer dolláros (30 millió forintos) árával a legdrágább, Android operációs rendszerrel felszerelt telefonja.


Garázs 430 millióért

2010. június 09.

Benőtte a fű, leesett kapuiról a festék. Mégis ez Nagy-Britannia legdrágább garázsegyüttese, összesen 1,25 millió fontot, vagyis 430 millió forintot kérnek érte.


A legdrágább hitelkártyák a világon

2010. május 27.

A gazdasági válság legsötétebb időszakát követően ismét lehet válogatni a pénztárca vastagságát szimbolizáló plasztikkártyák között. Bemutatjuk azokat a hitelkártyákat, amiknek mindenképpen ott a helye James Bond zsebében. Néhányhoz azonban még ő is kevés.


A legdrágább pénzérme

2010. május 23.

A világ legdrágább pénzérméje lett az Egyesült Államok talán legrégebbi ezüstdollárja, amely privát tranzakció keretében 7,85 millió dollárért (1,74 milliárd forintért) cserélt gazdát.


A legdrágább rántotta 30 ezer forint

2010. május 18.

Egy londoni étterem árulja a világ legdrágább rántottáját, a 90 fontos, vagyis csaknem 30 ezer forintos reggelin egy darab ehető arany sincs, a magas ár oka csak az, hogy sirálytojásból készült.


A tíz legdrágább kikötő a világon

2010. május 17.

Akinek kedvelt időtöltése, hogy jachtjával a legjobb helyeket látogatja meg, egészen máshogy állítja össze az úti célokat, különösen a válság idején. A különböző kikötőhelyek ugyanis közel sem egyforma áron kínálják szolgáltatásaikat, akár 800 ezer forintba is kerülhet egynapi horgonyozás például Olaszországban. Lássuk a legdrágább kikötőket.


Nem látogatható ezentúl a világ legdrágább kertje

2010. május 16.

A másfél milliárd forintot érő, az Egyesült Királyságban található Leonardslee elnevezésű kert nemrég gazdát cserélt, az új tulajdonos pedig elzárta a nyilvánosság elől az ingatlant. Egyedül akar gyönyörködni a több mint 90 hektárnyi fában és bokorban.


Európa legdrágább lakosztálya

2010. május 14.

A cannes-i Majestic Hotelben található jelenleg Európa legdrágább lakosztálya: a filmfesztivál díszvendégeinek fenntartott ötcsillagos szálloda 650 négyzetméteres alapterületű luxuslakosztálya 38 ezer euróba, vagyis 10,5 millió forintba kerül egy éjszakára.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5