Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

157 ezer forint egy üveg sörért

2010. november 11.

Nincs szó gyémántról vagy szénszálas palackról, az Antartic Nail Ale a folyadék és a jó ügy miatt kerül ennyibe. Jéghegyből felolvasztott vízzel készítették ugyanis, és a bálnavadászat megállítását tűzték ki célul az alkotók.


Hússzoros áron adták el a világ legdrágább lakását

2010. szeptember 13.

200 millió fontért, 68 milliárd forintért adták el azt a monacói lakást, ami a kilencvenes években leginkább egy gyilkossági ügy miatt szerepelt a hírekben. Tíz éve még csak alig tízmillió fontot, 3,4 milliárd forintot ért a La Belle Epoque.


A világ legdrágább könyve milliárdokat ér

2010. szeptember 10.

A világ legdrágább könyveként jellemzett kötetet árverezi el a Sotheby's aukciós ház.


Betiltanák a világ legdrágább kávéjának fogyasztását

2010. július 20.

Indonézia legfelsőbb iszlám csoportosulása megtiltaná a hívők számára, hogy fogyasszanak a világ legdrágább kávéjából, amelynek szemeit a cibetmacskák ürülékéből gyűjtik össze, ezért a muszlimok szerint tisztátalannak számít.


Százezer forintot is fizethetünk strandbelépőért Magyarországon

2010. július 20.

A borsos áru jegy tulajdonosa páholyból nézheti végig a világ első jelmezes csúszdaversenyét is.


A legdrágább hangszer a világon

2010. július 08.

Igen, hegedű. Nem, nem egy Stradivarius. Egy 1741-es Vieuxtemps Guarneri hegedű dönthet rekordot, 18 millió dollárért, 4 milliárd forintért kínálják eladásra a chicagói Bein & Fushinál.


A világ legdrágább válása van készülőben

2010. július 07.

Egy orosz oligarcha néz szembe minden idők legdrágább válásával, Dimitrij Ribolovjev 3,8 milliárd fontot, vagyis 1310 milliárd forintot, a legutóbbi, tekintélyes magyarországi lottónyeremény több mint 400-szorosát lesz kénytelen kifizetni volt feleségének, ha sikerül a nőnek keresztülvinni akaratát a bíróságon.


A legdrágább városok 2010-ben

2010. július 02.

Óriási meglepetésre a Mercer piackutató felmérése szerint Angola fővárosa, Luanda a legdrágább város a világon. A top 10-ben három afrikai és három ázsiai város is található.


A legdrágább szőnyeg története

2010. július 02.

Óriási szenzációt jelentett a legdrágább szőnyeg új rekordja, és nemcsak azért, mert a csúcs a korábbi 4,5 millió dollár helyett 9,95 millió dollárra ugrott, hanem mert a szőnyeget tavaly 23 ezer dollárért vette a tulajdonosa. Több mint négyszázszoros áron adta tehát tovább a műkincset.


A legdrágább ételek a világon

2010. július 01.

A legdrágább ételekkel kapcsolatban mindenki a kaviárra, a szarvasgombára vagy az ehető arannyal bevont desszertekre gondol, pedig a leghétköznapibb élelmiszerekből is létezik luxuskategória. Fiatalító tej, ürülékből nyert kávé, két évig érlelt sonka és mindössze tíz napig kapható burgonya is felkerült a Daily Mail listájára.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5