Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 96 találat van a Deluxe.hu oldalon

A legdrágább kutya 300 milliót ér

2011. március 17.

Egy tibeti masztiff a legdrágább kutya a világon: csaknem 300 millió forintnak megfelelő összegért kelt el a 11 hónapos kölyök.


A világ legdrágább első randija

2011. február 16.

A világ legdrágább első randija 45 ezer fontba, vagyis majdnem 15 millió forintba kerül, viszont ezért cserébe garantáltan levesszük a célszemélyt a lábáról.


A világ legdrágább városai

2011. január 12.

Az ECA International felmérése szerint tavaly Tokióban volt a legdrágább az élet. Oslo sem panaszkodhat, átlagosan több mint 9 ezer forintot kell fizetni az éttermi vacsoráért Norvégia fővárosában.


A világ legdrágább játékháza

2011. január 07.

A világ eddigi legdrágább játékházát építtette meg két csemetéjének karácsonyi ajándékként egy svájci milliárdos. 49 millió forintnyi összeget költött rá.


A legdrágább karácsonyfa a világon

2010. december 17.

A világ legdrágább karácsonyfája ragyogott fel idén Abu-Dzabiban: a sivatagi ország egyik szállodájában felállított fenyőfa díszei több mint 11 millió dollárt, 2,2 milliárd forintot érnek.


Budapest a világ 27. legdrágább helye a szállóvendégeknek

2010. december 13.

A szállodák árait nézve New York a legdrágább a világon, Budapest a 27. a nemzetközi rangsorban a Hotel.info által végzett összehasonlítás alapján: az amerikai városban 2010 novemberében egy szoba átlagosan 207,42 euróba (58 ezer forintba) került, míg a magyar fővárosban 71,67 euróba (20 ezer forintba).


Itt a legdrágább iPad-tartó

2010. december 03.

Újabb nap, újabb iPad-rekord. Szinte minden héten kiadnak a luxusmárkák egy új iPad-tartót, amik árban is egymás fölé licitálnak. Ezúttal a David August kaliforniai cég dobta piacra másfél millió forintos kiegészítőjét a 200 ezer forintnál is olcsóbb készülékhez.


Átadták a világ legdrágább lakóházát

2010. november 29.

A gazdagok és vagyonosok számára rendezett ünnepség keretében avatta fel a világ legdrágábbnak tartott lakóépületét Mukesh Ambani indiai iparmágnás Mumbai városában.


A világ legdrágább és legbizarrabb fehérneműi

2010. november 29.

A női fehérnemű egyformán fontos szerepet kap a férfiak és a nők szemében. A szokásos szempontok, vagyis a kényelmes viselet, a csipke és a megfelelő helyeken átlátszó selyem már a múlté, a divattervezők többet szeretnének kihozni ezekből a ruhadarabokból. Következnek a legkülönlegesebb, legőrültebb, legdrágább melltartók.


Masszírozzák a tehenket az ezer forintos tej készítése közben

2010. november 15.

Nagy-Britannia legdrágább tejét azok a szent tehenek adják, amelyek a Hare Krishna farmon élnek nagy békességben. Tejüket először dobják piacra, 3 fontot (950 forintot) kérve egy literért.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5