Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hatmillió dollár díjazású lóverseny Dubaiban

2006. március 22.

A Dubai World Cup a világ galoppversenyeinek sorában a legmagasabb összdíjazású a maga hatmillió dollárjával. A homokpályás futamot idén március 25-én rendezik meg, immár 11. alkalommal.


Lovas csúcsversenyek 2006-ban

2006. március 21.

Igaz, a lóversenysport kedvelőit már az éve eleje óta izgalomban tartják a különböző versenyek az ügetőn, ám azoknak akik érzékeny telivérekre óhajtanak fogadni, azoknak most érdemes készülniük. E nemes állatok ugyanis csak a tavasz közeledtével, március végén kezdenek versenyezni.


A lótartás luxusa

2006. március 16.

Manapság kevés ember büszkélkedhet azzal, hogy saját lovat tart, hiszen a bértartás komoly anyagi terheket ró e nemes állatok gazdáira. Aki azonban úgy dönt, hogy időt és pénzt nem kímélve lótulajdonos kíván lenni, annak egy életre szóló szenvedéllyel kell számolnia.


A konyhaasztal lovagja

2006. március 13.

Benke László mesterszakácsot avatták tegnap az Első Magyar Fehér Asztal Lovagrend nagymesterévé a Parlament épületében. A Guinness-rekorder séf lovaggá avatási ceremóniája alkalmából a Kossuth Lajos téren a szervezők a hungarikumok iránt érdeklődőket is szeretettel várták.


Gróf Széchenyi, egy úri sport meghonosítója

2006. március 10.

A lóversenyzés Magyarországra való bevezetése nem az egyetlen nagy tette volt Széchenyi István grófnak, a lósportok kedvelőinek azonban minden bizonnyal ez a legemlékezetesebb. Az ő javaslatára megvalósított első pesti lófuttatással, melyet 1827-ben rendeztek, örökre bevéste magát magyar turf történetébe.


Szenvedély a tribünön

2006. március 01.

Aki csak egyszer is belekóstolt a lóversenyek világába, tisztában lehet vele, hogy jóval többet jelent a lovak futóképességére irányuló egyszerű teljesítményvizsgálatnál, fogadási lehetőséggel egybekötött sporteseménynél. A lóversenyek birodalma jelentős társadalmi összejövetelek színtere is egyben.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5