Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

A boszorkányok piaca

2007. október 30.

Rózsaszín delfinek, flamingók, anakodák, hegycsúcsok, lagúnák, hatalmas tavak, holdbéli táj és az inka kultúra lebilincselő hangulata vár minket Bolíviában. Mivel az ország nagyon szegény, a turistákat elsősorban a különleges túrákkal nyűgözik le.


A legek országa

2007. október 29.

Itt található a világ legmagasabban elterülő városa, a legmagasabban fekvő, hajózható tó, a legnagyobb sósivatag, itt a legnagyobb az indián őslakosság aránya, és ez Dél-Amerika legszegényebb országa. Ez Bolívia.


Az inka romok bűvöletében

2007. október 23.

A Peruba látogató turisták száma évről évre folyamatosan növekszik. Ez nem is csoda, hiszen a Nazca-fennsík, a Machu Picchu, a Titicaca-tó kihagyhatatlan látnivalók az ősi kultúrák kedvelőinek. Számos perui természeti látványosság az UNESCO világörökségi listáján is szerepel.


Kerámia szexszobrok

2007. október 19.

Chile fővárosa, Santiago, mint minden világváros, tele van olyan helyekkel, ahol érdemes a pénzünket költeni. A kíváncsi turista talál olyan sétálóutcákat és nagyáruházakat, mint itthon, de az ország bármelyik pontján, eldugott helyeken is szert tehet tipikus helyi különlegességekre.


Kalandozás Neruda kedvenc városaiban

2007. október 16.

Chile városaiban a legérdekesebb látnivalókat a természet hozta létre: ahol nem az óceánból meredeken előtörő hegyekre építkeztek, ott a hatalmas vonulatokkal védett völgyekbe. Dél-Amerika kultúrájából, és az ősi maja, inka világból a múzeumokban szívhatunk magunkba egy keveset, míg a csodás naplementékben a partokon gyönyörködhetünk.


Szellemi felfrissülés az Andokban

2007. október 15.

Lakatlan sivatagok, buja erdők, meghódításra váró hegyek, hósipkás vulkánok, megszámlálhatatlanul sok nemzeti park várja azokat, akik Chile felfedezésére vállalkoznak. A flóra és a fauna hihetetlen gazdagsága, a civilizációtól távol eső területek szellemi és lelki felfrissüléssel kecsegtetnek, igazi természeti csoda az egész ország.


Vérpezsdítő és veszélyes buli

2007. október 12.

Ha egy idegen országban már végiglátogattuk a kötelező nevezetességeket, illetve a hasunkat is eleget süttettük a napon, akkor óhatatlanul felmerül, milyen programot szervezhetnénk a strandolás helyett, illetve az esti órákra. Tippek egy forró brazil estéhez, illetve a napközbeni adrenalinnöveléshez.


Aligátorfigyelés és dzsungeltúra

2007. október 09.

Ha brazíliai kirándulásaink során már felfedeztünk a Megváltó szobrát és a petropolisi palotát, ráadásul heverésztünk is egyet a Copacabanán, itt az ideje, hogy komolyabb túrákat tegyünk a természetben. Látnivaló akad elég, a trópusi dzsungeltől az indiánok lakta falvakig rengeteg izgalmas hellyel találkozhatunk a metropoliszokon kívül is.


A hét bora: Györgykovács Imre Somlói Olaszrizling 2005

2007. október 09.

Márai Sándor szerint olaszrizlinggel volt teli az a bizonyos pohár bor, melyet Magyarországon a régi szép időkben kéretlenül odaállítottak az ember elé a vendéglőben. Erre a hétre a fajta egyik etalonját választottuk Györgykovács Imre somlói pincéjéből.


Mit érdemes megnézni Brazíliában?

2007. október 08.

Copacabana, foci, vérpezsdítő zene, karnevál és brazil gyanta – egy átlagembernek körülbelül ennyi jut eszébe, ha Brazíliát emlegetik neki. Kevesebben tudják, mit érdemes itt megnézni, ha egyszer ezt a trópusi országot választjuk úti célként. Most eláruljuk, mely városokat és látnivalókat nem szabad kihagyni.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5