Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Világfürdő épül Hajdúszoboszlón

2008. április 30.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumát, a népszerű hajdúszoboszlói spát 4,5 milliárd forint ráfordítással kívánják fejleszteni. 15 ezer négyzetméteren, 1 600 négyzetméter vízfelülettel egyszerre 1000 fő befogadására lesz alkalmas. Az Aqua Palace világfürdő lesz, ígérik a fejlesztésben résztvevők.


Ehető vodka és gin-tonik zselé

2008. április 24.

A molekuláris mixológia kémiai és fizikai eljárásait egyre több bártender alkalmazza a gyakorlatban. Habok, gélek, zselék kerülnek a poharakba, de léteznek spray-ből kifújható permetek és ehető italgyöngyök is.


50 millió egy cím nélküli képért

2008. április 07.

Harmincegy alkalommal koppant a millió forintos álomhatár fölött a kalapács szombaton a Belvedere Galéria művészeti aukcióján. Szenzációs leütésnek két ízben tapsolt a közönség: amikor az eredetileg is a legmagasabb, 28 milliós kikiáltási árról indított Moholy-Nagy László képet csaknem dupláján vitték el, majd amikor Aba Novák Vilmos Szicíliai kikötőjéért négyszeres árat adott a kitartó gyűjtő.


166 milliárdot veszíthet a bokszoló befektető

2008. március 21.

Nagy gondban van a világ 369. leggazdagabb embere. A Joe "Bokszoló" Lewis néven ismert befektető 1 milliárd dollárt, azaz 166 milliárd forintot veszíthet a részvények árának csökkenésével.


A bőr magyarul beszél

2008. március 21.

A biokozmetikumok azon luxustermékek közé tartoznak Magyarországon, melyek iránt egyre nagyobb az igény. Mégis alig néhány vállalkozás foglalkozik ilyenek előállításával, annak ellenére is, hogy alapanyagból rengeteg terem meg a hazai vállalkozóknál. Ez azonban általában exportra megy, hogy kész termékként a magyar polcokon jelenjen meg.


350 millió forintot nyert lóversenyen a nagypapa

2008. február 25.

Szerény körülmények között élő nagypapa a brit lóversenyzés egyik legszerencsésebb rajongója. A 60 éves Freddie Craggs fogadószelvényével 1 millió fontot nyert, azt azonban nem tudja még, mihez kezd ennyi pénzzel.


Profi golf Magyarországon

2008. február 22.

Noha a jelenkori magyar golfélet csupán 28 éves múltra tekinthet vissza, és még nem eresztett mély gyökeret az ország sportéletében, a golf fejlődése már eljutott arra a szintre, hogy a játékosok egy csoportja professzionális szinten űzze a játékot. Az őket tömörítő szervezet a Profi Magyar Golf Egyesület, vagyis a PGA of Hungary, melynek elnökét, ifj. Tringer Lászlót kérdeztük a hazai profi golf helyzetéről.


27 millióért klónoznak háziállatokat

2008. február 19.

A koreai RNL Bio nevű cég háziállatok klónozására vállalkozik. A munkában azok a tudósok vesznek részt, akik 3 évvel ezelőtt az első klónozott kutyát létrehozták. Az eljárás 150 ezer dollárba kerül.


A szerelem bora

2008. február 13.

Elöljáróban rögtön szögezzük le, direkt Valentin-napi bor nincs. Ám ha nagyon utánanézünk, kiderül, hogy mégiscsak akad a hazai palettán egy borvidék, amelynek nedűjét több száz éve a "nászéjszakák boraként" emlegetik. Az pedig nem más, mint a somlai.


A legdrágább és legritkább lovak

2008. február 04.

A különleges lovak árfolyama az Egyesült Államokban 7500 dollárnál kezdődik, nem sajnálnak akár 100 ezer dollárt is adni értük, ha a tenyészvonal és az állat képességei indokolttá teszik ezt az összeget.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5