Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tolonganak az alakváltoztató felhőkarcoló lakásaiért

2008. július 21.

Az építkezés még el sem kezdődött, de máris hatalmas siker a dubaji alakváltoztató felhőkarcoló. A Dynamic Tower lakosztályaiból és irodáiból már hatszáz elkelt.


Élőhalas mosdókagyló gazdagoknak

2008. július 18.

Látványos, egyedi és egyúttal drága mosdókagylót tervezett a tengeri élővilág szerelmeseinek az Italbrass. A Moody Aquarium Sink nevet viselő akváriumszerű modell 5500 dollárba, vagyis 800 ezer forintba kerül, amelynek vizuális értékét tovább fokozhatjuk egy-két aranyhallal, de akár nyugtató, fürdőszobai zen kertként is hasznosíthatjuk.


Trénerautó a gazdagok lovainak

2008. július 09.

Kifejezetten versenylovak trenírozására fejlesztett ki egy csodaautót a Kurt Systems a Roush Technologies dizájnereivel karöltve. A kocsinak tűnő avantgárd járgányon a trénerek és az állatorvosok monitor segítségével követhetik nyomon, hogy megfelelően dolgozik-e a paripa.


A leghidegebb levesek a legforróbb napokra

2008. június 26.

A forró nyári napokon senki sem vágyik kiadós, laktató fogásokra, inkább a hűsítő, szomjat oltó ételek fogyasztása kerül előtérbe. Ha meguntuk a meggylevest, számos könnyű, hideg nyári levest varázsolhatunk az asztalra, a legváltozatosabb alapanyagokból, profik útmutatása alapján.


Alakváltoztató felhőkarcoló épül Dubajban

2008. június 25.

Újabb elképesztő projektbe kezdenek Dubajban: a nyolcvan emeletes Dynamic Tower különlegessége, hogy emeletei egymástól függetlenül forgathatók. A lakások négyzetméterára 4,6 millió forintra rúg.


Olcsónak számító luxusutak

2008. június 24.

Az USA gazdasági problémái jelentik az apropót, hogy a Forbes Traveler az elérhető árú luxusutakról ír. Az összeállításban nem csak milliomosok számára elérhető utakat találunk, néhányat a tehetősebb magyarok is könnyedén megengedhetnek maguknak. Ezek közül csemegéztünk.


Luxusvillában él a bűnöző rendőr

2008. május 28.

15,5 millió randos, vagyis 310 millió forintos luxusvillában él az a dél-afrikai rendőr, akit hazájában bűnözőként bélyegeztek meg. A sértett állami alkalmazott, S'bu Mpisane kikéri magának az alvilági jelzőt, de arra nem tud válaszolni, hogy miként lett havi 301 ezer forintos fizetésből milliárdos.


Hol vesznek nyaralót a sztárok?

2008. május 19.

Míg az átlagember csak álmodik egy jó nyaralóról, addig a sztároknak gyakran több is van belőle. Madonna például csak Londonban hat ingatlant birtokol, Ricky Martinnak saját szigete van. A Forbes összeállítása szerint a nyugalom keresése és az ingatlan-tanácsadók egyaránt lakások és házak vásárlására ösztönzik a hírességeket.


Az örömborász: Bussay László

2008. május 14.

Egy olyan borász portréját rajzoljuk meg, akinek borai megfelelő mértékben fogyasztva garantáltan orvosságként hatnak. Olyasvalaki készítette ugyanis őket, aki az orvoslást nap mint nap gyakorolja. Bussay László doktor úr egy Zala megyei kis faluban körzeti orvosként praktizál. Azon ritka dokik egyike, aki nem csak a betegségekhez, de az emberhez is ért. Bemutatjuk őt, illetve legjobb borait is.


Kincskereső térkép is tartozik Sparrow kapitány ágyához

2008. május 13.

A Karib-tenger kalózai című film ihlette meg azt a gyártót, amely gyermekeknek szánt ágykínálatát kiegészítette egy kalózhajós modellel is. A hatalmas fa alvóalkalmatosság alapáron 6650, míg extrákkal felszerelt változatban több mint 8 ezer dollárért szerezhető meg.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5