Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Tízezren nézték meg a francia szépségeket

2008. október 20.

Teltház mellet zajlott le a Francia Nemzeti Lovasiskola műsora, a Cadre Noir de Saumur október 18-án, amely egyben a Ló Ünnepe Nemzetközi Fesztivál és Kiállítás megnyitója is volt. A felújított HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendezett hétvégi vásáron magyar elemekkel tarkított lovasbemutatók és látványos programok is várták a több ezer érdeklődőt.


25 millió dollárt fizetne egy fogamzásgátlóért a milliárdos

2008. október 20.

25 millió dollárt ajánlott fel egy milliárdos annak, aki használható fogamzásgátlót talál fel állatoknak. Gary Michelson azért kínált fel akkora összeget, mert szeretné, hogy ne kelljen macskák és kutyák millióit altatásos ivartalanításnak kitenni.


Kalóztámadástól retteg Abramovics

2008. október 08.

Golyóálló ablakokkal, radarokkal és egy menekülésre alkalmas tengeralattjáróval is felszereli Eclipse nevű, 200 millió fontos gigajachtját Abramovics, ugyanis retteg a kalóztámadásoktól, amelyeknek orosz hajók is áldozatul estek az utóbbi hónapokban.


Megeszi az időt az ízeltlábú óra

2008. október 01.

Sosem készítettek még az Időfalóhoz hasonló órát, ami nem is csoda, hiszen ezen az fura szerzeten egy aranyozott sáska trónol, és minden percben elnyeli egy LED-lámpa fényét. A szürreális, embernagyságú kreáció 300 millió forintba került.


A chardonnay igazi arca

2008. szeptember 23.

A borrajongók szívében Burgundia nevének puszta említése is lobogó érzelmeket ébreszt. Nem véletlenül, hiszen a Cote d'Or az egyik legváltozatosabb bortáj, ahol chardonnay-ból és pinot noirból a világ legnagyobb presztízsborait szűrik. Mi is megkóstoltuk az egyik legkiválóbb pincészet, a Domaine Jacques Prieur néhány csúcs chardonnay-ját, ráadásul az is bebizonyosodott, hogy Eger a mi Burgundiánk.


Kaotikus felhőkarcoló épül gazdagoknak

2008. szeptember 22.

Egy svájci építészduó különleges, látszólag rendezetlen felhőkarcolót építene New Yorkban a gazdagok számára. A felsőbb emeleteken 33 millió dollár lesz egy lakosztály.


A Ló Ünnepe - a megújulás fesztiválja

2008. szeptember 18.

Rangos külföldi és hazai résztvevőkkel az év legnagyobb szabású kiállítása, fesztiválja és szakmai csúcstalálkozója várja a lovas élet szereplőit október 17-19-ig a kőbányai vásárvárosban. Az Equifest - A Ló Ünnepe legnagyobb attrakciója a Budapesti Vásárközpont új pavilonjának avató gálája lesz. A műsor sztárvendégei a Cadre Noir de Saumur, a Francia Nemzeti Lovasiskola, illetve a hazai lovas élet kiválóságai.


Egymilliárd forintnyi ékszert loptak a bokszbajnoktól

2008. szeptember 09.

Floyd Mayweather veretlen bokszbajnok otthonából ismeretlen tettesek hétmillió dollárnyi ékszert vittek el. Egymilliónyi készpénzt viszont a lakásban hagytak.


Bronzérmet szerzett a Rauschenberger Miklós - Cserép Csaba páros

2008. augusztus 26.

A Deluxe Sailing Team harmadik helyezésével zárult a Balatonfüreden, augusztus 15-21. között megrendezett 49er Országos Bajnokság. A Rauschenberger Miklós – Cserép Csaba páros komoly küzdelemben szerezte meg a dobogós helyet.


Somló új zászlóvivője: Kreinbacher Birtok

2008. augusztus 12.

Borvidékeinket járva nem győzünk rácsodálkozni a legkisebbre, Somlóra. A kalapot mintázó tanúhegy egyre többet hallat magáról. Pár éve hatalmas beruházás vette kezdetét, felépült egy birtok, amely megpróbálta újraértelmezni a hegy levét. A Kreinbacher nevet a jövőben nem lehet nem megjegyezni, megkóstoltuk a legjobb palackjaikat.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5