Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Prima Primissima: Kásler Miklós onkológus

2008. december 01.

Kásler Miklós onkológust Freund Tamással és Pusztay Jánossal együtt jelölték az idei Prima Primissima-díj "magyar tudomány" kategóriájában. Az orvos, aki a díjjal járó pénzjutalmat jótékony célra kívánja fordítani, úgy érzi, a jelöléssel az onkológiát, illetve az Országos Onkológiai Intézet működését értékelték nagyra.


Lelövette milliomos férjét a megcsalt asszony

2008. november 28.

Egy 1990-es gyilkosság miatt tartóztatták le egy megölt amerikai milliomos özvegyét. Barbara Kogant azzal vádolják, hogy 18 évvel ezelőtt szeretője háza előtt lövette le csalfa férjét.


Prima Primissima: Gyémánt László festőművész

2008. november 25.

Gyémánt László sokoldalú művész, akinek festményeit oldottabb festésmód és a naturálisan precíz ecsetkezelés jellemzi. Gross Arnolddal és Keleti Évával együtt jelölték a Prima Primissima-díj "Magyar képzőművészet" kategóriájában.


Milliókat csalt ki áldozataiból a Ford nevében egy nő

2008. november 22.

Nyolcvanezer dollár megfizetésére kötelezte az amerikai bíróság azt a nőt, aki csalás és lopás miatt nemrég kezdte meg börtönbüntetése letöltését egy Las Vegas-i fegyintézetben. Juanita Granger a Ford Motor-birodalom egyik dúsgazdag örökösének kiadva magát csalt ki pénzt áldozataiból.


Romantikus karácsony éjszakai fürdővel

2008. november 20.

Egyre több család tölti a karácsonyi ünnepeket egy-egy wellnesshotelben, ahol az otthoni sütés-főzés és kapkodás helyett luxuskörülmények között pihenhetnek. A bikali Puchner Kastélyszálló december 24- 28. között várja a rendhagyó, romantikus ünneplésre és aktív pihenésre vágyókat. A négycsillagos hotel vendégei úgy érezhetik, hogy romantikus időutazáson vesznek részt, ahol gyertyafényes éjszakai fürdő, lovashintó és arisztokratikus kényelem várja őket.


Melegítő levesek hideg napokra

2008. november 14.

A levesek nemcsak átmelegítenek és feltöltenek energiával, de könnyen emészthetőek és egészségesek is, főleg ha rántás és a habarás helyett más sűrítési eljárásokat alkalmazunk. Utánajártunk, mi kerüljön az asztalra, ha már unjuk a húslevest és a gombalevest. A tápláló, meleg levesek elkészítéséhez séfektől kértünk segítséget és profi recepteket.


Hamarosan megnyílik Európa legnagyobb bevásárlóközpontja

2008. október 29.

Október 30-án nyílik meg Európa legnagyobb bevásárló- és szabadidőközpontja, a londoni Westfield Mall. A leggazdagabb vásárlók egy 60 fős concierge-csapat, illetve sofőrök és hordárok szolgáltatásait is igénybe vehetik.


Három nőt jegyzett el az álüzletember

2008. október 24.

100 ezer fontot csalt ki párhuzamosan tartott barátnőitől egy brit férfi, aki a cél érdekében el is jegyezte három áldozatát. Az időközben lebukott és négy év börtönre ítélt Andrew Penfold azt hazudta menyasszonyainak, hogy üzletember, aki fényűző életmódot folytat.


Golyóálló asztal egy autó áráért

2008. október 22.

Ultrabiztonságos asztalt készített egy amerikai dizájner. Joshua Farrell alkotása nem csak golyóálló, hanem drága is, hiszen a művész kereken 17 ezer dollárt, vagyis több mint 3,5 millió forintot kér az egyébként kézzel készült berendezési tárgyért.


Tökös bulik és luxusutak

2008. október 21.

Félelmetesen közel van már a boszorkányokhoz és holt lelkekhez kapcsolódó Halloween. Utánajártunk, mennyibe kerül, ha autentikus környezetben, némi luxussal és izgalmas programokkal fűszerezve szeretnénk megülni az október 31-i angolszász horrorünnepet.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5