Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

A válságkezelés ára

2009. március 04.

Utánajárunk mennyi pénzért és, hogyan lehet kimászni a gödörből, ha pénzügyi vagy magánéleti válságban vagyunk. Sztárpszichológus tippjei magán- és üzletembereknek, valamint egy válságmenedzsmenttel, tanácsadással foglalkozó cég ügyvezetőjének a véleménye arról, hogyan lehet túlélni a hullámvölgyeket.


Ukrán milliárdos fizette ki a kalózoknak a váltságdíjat

2009. március 03.

Viktor Pincsuk ukrán milliárdos fizette ki a váltságdíjat a szomáliai kalózoknak, akik öt hónapja túszul ejtették a Faina nevű hajó legénységét. Az üzletember szóvivője nem közölt információt a kifizetett összeg nagyságáról.


Mestercukrásszal erősít a Centrál

2009. február 20.

Az idén teljesen megújul a Centrál Étterem és Kávéház gasztronómiai kínálata, a tulajdonosok a Monarchia kávéházainak hagyományait akarják újjáéleszteni. A formabontó desszerteket Mihályi László mestercukrász készíti.


Kormányzónak hazudta magát az aggastyán

2009. február 06.

Feltehetően a világ szélhámos-korelnökét leplezték le Kínában. Egy 99 éves bácsi 750 ezer jüant (25 millió forintot) csalt ki egy amerikai állampolgártól. Az öreg nemlétező politikai kapcsolataira hivatkozott, azt állította, hogy 60 éve tartományi kormányzó volt. Tíz évet kaphat.


Beverly Hills legdrágább pólója

2009. január 30.

A póló viselése nem feltétlenül jelent alulöltözöttséget, főleg ha mindenki látja, hogy egy drága darabról van szó. Egyesek Los Angelest az ezerdolláros pólók hazájának tartják, a Laist.com riportere ezért elhatározta, hogy végigjárta a Beverly Hills-i ruhaüzleteket.


Akciós wellness téli depresszió ellen

2009. január 13.

Fogy a szervezetből a vitaminkészlet, kevés fény jut a szervezetnek a sötét, rövid nappalok alatt. A tél vége így a fáradtság, influenzajárvány és rosszkedv időszaka sokak számára. Néhány nap egy wellnesshotelben ilyenkor csodát tehet, feltöltheti a test és lélek minimálisra csökkent energiaszintjét. Körülnéztünk, milyen akciókkal, szolgáltatásokkal várják a vendégeket.


Egy igazi kézműves borász: Hernyák László

2009. január 12.

Etyek legújabb kori állandó jelzője: Budapest szőlőskertje. Egy ugrásra a főváros szívétől és a fojtogató benzingőztől jó levegő és még jobb bor várja a kirándulókat. Hernyák László, a borvidék egyik meghatározó egyénisége messziről jött, de ma már egyike azoknak, akik az etyeki bor hírnevét ismét életre keltették.


Hibriddé válhat a Toyota luxusmárkája

2008. december 16.

A Toyota fontolgatja, hogy luxusmárkája, a Lexus palettáján a közeljövőben csak hibrid modellek lesznek elérhetőek. Döntés még nincs.


A hazai bonbonok koronázatlan királya

2008. december 12.

A csokoládé hálás műfaj, óriási iparág, amely a boldogság ízét állítja elő. A legtöbb csokoládé azonban tömegtermék, viszonylag kevés kézműves műhelyt találunk, ahol kiváló alapanyagokból, gondos munkával állítják elő az édességeket. A lázas karácsonyi készülődés közepette Gyulán, a sétálóutcán megtaláltuk a csokoládé hazai koronázatlan királyát: Balogh László cukrászmesternek hívják, az ő finomságait kóstoltuk meg.


Klónozni akarják a méregdrága szarvasgombát

2008. december 05.

Francia tudósok klónozni akarják a fekete gyémántnak is becézett périgordi szarvasgombát, amelyből egyetlen kilogramm 860 fontba, azaz 260 ezer forintba kerül. A mesterséges szaporítással a kimerülő készletek miatt próbálkoznak.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5