Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Czabai László a fedettpályás díjugrató bajnok

2009. április 06.

Czabai László nyerte a kaposvári Pannon Lovas Akadémián vasárnap rendezett fedettpályás díjugrató országos bajnokságot. A végső helyezésről összevetéssel döntöttek.


Új patkóval startol Overdose

2009. április 03.

Friss patkót kapott Overdose, a négyéves angol telivér. Az eseményt újságírók hada követte, hiszen a magyar csodaló felkészülésének egyik legfontosabb fázisához érkezett. Overdose idei szezonja április 19-én kezdődik a Kincsem Parkban.


Valóságshow-ban keres gyakornokot a milliomos médiamogul

2009. április 01.

Az idén 5. alkalommal kerül a BBC műsorára az az igen népszerű gazdasági reality, amelyben egy brit milliomos üzletember keres megfelelő ambíciókkal és képességekkel rendelkező gyakornokot. A valóságshow nyertese akár igazgató is lehet Sir Alan Sugar egyik vállalatánál.


Kalandozások az Ígéret Földjén

2009. április 01.

Izrael, a Szentföld, az Ígéret földje, Európa, Ázsia és Afrika találkozásánál, a Földközi-tenger keleti partján helyezkedik el. Itt semmivel sem összehasonlítható érzés érinti meg az utazót a több ezer éves történelemmel és a világvallások gyökereivel való találkozásakor.


57 milliót adtak egy magyar fotóért New Yorkban

2009. április 01.

Csaknem 57 millió forintnak megfelelő összegért kelt el Moholy-Nagy László fekete-fehér, feleségét ábrázoló fotója New Yorkban, a Sotheby's aukciósház árverésén.


Overdose éve lesz az idei

2009. március 31.

Óriási a nemzetközi és hazai érdeklődés Overdose iránt. Az idei hazai lóversenyeket áttekintve kiderül, hogy az április 19-i nap a lósport igazi magyar ünnepe lesz. Az évad természetesen más izgalmakat is tartogat, ahogyan az az alábbi összeállításunkból kiderül.


Kaktusz alakú felhőkarcoló épül Katarban

2009. március 31.

A szúrós, de igencsak szívós növény jellegzetes alakját utánozza majd az a felhőkarcoló, amely a közeljövőben épül fel Katarban. Szakértők szerint a meleget jól bíró kaktusz alakja ideális minisztériumi épület lesz a közel-keleti állam számára.


Indul a legnagyobb összdíjazású lóverseny

2009. március 28.

A legismertebb lóversenyek bizonyos szempontból össze sem hasonlíthatók a Dubaji Világkupával (Dubai World Cup), amely ezen a szombaton kerül megrendezésre. Az itt kiosztásra kerülő összdíjazás hatmillió dollár, így ez a leggazdagabb lóverseny a világon. Ezért vonz annyi versenyzőt és nézőt a világ minden részéből.


Nem törődnek a válsággal az új technológiákra vadászó gazdagok

2009. március 13.

A tehetősek a válságban is lecsapnak az új technológiákra, és ki is használják az olyan okostelefonok nyújtotta szolgáltatásokat, mint például a BlackBerry vagy az iPhone, derül ki egy új felmérésből. A Luxury Institute ismét a vagyonos amerikaiak szokásait vizsgálta.


Forradalmi desszertek egy mestercukrásztól

2009. március 09.

Mihályi László mestercukrász kőbe vésett szabályok nélkül, a magyar cukrászat hagyományainak újraértelmezésével készíti szokatlan formába öntött, különleges ízvilágú desszertjeit, amelyeket a Centrál Kávéházban és a Váci Desszertszalonban is megkóstolhatnak az ínyencek. A lyoni cukrász-világbajnokságról, a minőségről és a szögletes dobostortáról beszélgettünk.


7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5