Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Elkobozták a volt tőzsdeelnök jachtjait

2009. április 20.

A hatóságok elkobozták Bernard Madoff milliárdos jachtjait, amelyek együtt közel kétmilliárd forintot érnek. Természetesen ezzel nem fejeződik be a férfi vagyonának elkobzása, hiszen rengeteg a kárvallottja az általa felépített, a piramisjátékhoz hasonlító Ponzi-séma alapján működő kötvénycsalásnak, amelyet a XXI. század egyik legnagyobb csalásának tartanak.


A legjobb tippek otthoni borkóstoláshoz

2009. április 16.

A társasjátékok, kártyacsaták mellett a legjobb közös időtöltések egyike lehet a borkóstoló parti. Az illatok és ízek harmóniáját élvezve kicsit kitágul a világ: új élményekkel gazdagodunk, és talán kedvenc borunkra is rátalálunk. Néhány tipp, hogyan szervezzünk otthon borkóstolót.


Overdose utoljára versenyez Magyarországon

2009. április 14.

A korábbi félelmektől eltérően a magyar telivér mégis rajthoz állhat április 19-én, az OTP-Hungária Nagydíjon. A veretlen magyar csodaló nagy valószínűséggel pályafutása során utoljára áll starthoz hazánkban, mert hozzáértők szerint kinőtte ezt a régiót.


Divatfüggők lóháton

2009. április 14.

Néhány évtizeddel ezelőtt még nem az volt a legfontosabb a magyarországi lovassport résztvevőinek, hogy sikkesen jelenjenek meg egy-egy edzésen, hiszen a kínálat sem tengett túl, illetve az anyagi lehetőségek is korlátozottak voltak. Mostanában azonban nagyon is követik a divatot, sőt, vannak lovasok, akik a paripájuk szettjét is a sajátjukhoz válogatják.


Az amerikai arisztokraták mesés élete

2009. április 13.

A brit történész, Nick Foulkes könyve az amerikai felső tízezer történelmét meséli el a különböző korokon keresztül. A High Society arra próbája meg felhívni a figyelmet, hogy az amerikai kontinens már korántsem fiatal, és igenis élnek rajta arisztokraták.


El akarták rabolni Monacóban a milliárdos kislányát

2009. április 09.

Andrej Vavilov orosz milliárdos tegnap azzal kereste meg az orosz lapokat, hogy éppen Monacóban pihent családjával, amikor a parton néhány támadó el akarta rabolni négyéves kislányát. A férfi saját állítása szerint rövid dulakodás után futni kezdett a gyermekkel, így tudtak csak megmenekülni.


Lovaglás 1 millió forintért

2009. április 08.

Habár Argentínában, Indiában, Afrikában gyakoriak a lovastúrával egybekötött luxusnyaralások, nehéz olyan helyet találni, ahol az ilyen utak valamennyi előnyét egyszerre megtaláljuk. Egymillió forintért azonban már jól betanított lovakkal gyönyörű tájakon vágtathatunk, kényelmes helyeken éjszakázhatunk.


Megoldódott a Nemzeti Lovarda jövője

2009. április 08.

Rendeződhet a hosszú ideje a fennmaradásért küzdő Nemzeti Lovarda sorsa, miután a Kisfedeles Lovardát, a Tattersallt április elsejétől a földművelésügyi tárca helyett az N. L. Sportlétesítmény Kft. működteti tovább.


Szlovéniában a lipicai ménest bemutató múzeum épül

2009. április 07.

Múzeumot hoznak létre a szlovéniai Lipicában, a világhírű lipicai ménes születési helyén. A 2011-ig európai támogatással elkészülő múzeum a fajta történetét és tenyésztését mutatja be.


7 milliárdot is érhet a csodaló

2009. április 06.

Ha Angliában marad, valószínűleg be sem indul Overdose galopp-karrierje, mivel származása miatt nem szánták elit versenyzésre. Rangos versenyeken szerepel és jelenleg másfél milliárd forintot ér, élete mégsem fényűző.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5