Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

80 milliót fizetnek a testőrlovak vendégszerepléséért az arab sejkek

2009. május 22.

Vendégszereplésre hívták Adu Dhabiban élő sejkek a Királyi Lovastestőrség harminc tagját. Az utazás és a kint tartózkodás minden költségét a házigazdák finanszírozzák, és nemcsak a katonák, hanem a lovak is luxuskörülmények között fognak utazni és lakni.


A tokaji furmint az Etyek Pincefesztivál középpontjában

2009. május 22.

Május 23-án és 24-én ismét érdemes lesz kilátogatni Etyekre, a soron következő pincefesztiválra, ahol személyesen találkozhatunk kedvenc borászainkkal, a borkóstolás mellett pedig egyéb igényes programokon is részt vehetünk.


Derűre borút

2009. május 15.

A bor mindenütt jó, de a legjobb otthon, ahol született: egy tizenkét Celsius-fokos pince forró nyárban és hideg télben egyaránt kellemes, a jó bor pedig ezenkívül tavasszal és ősszel is jól esik. Balaton, Eger, Tokaj, Sopron, a Mátra, Szekszárd - a bor hazánk legszebb tájain terem. Úgy látszik, a szőlő tud valamit.


Meglógott a 300 ezres éttermi számla kifizetése elől a sportoló

2009. május 14.

Dennis Rodmanről az utóbbi időben a szokásosnál is több botrányos hírt hallunk. A 2000 óta nem kosarazó volt NBA-játékos továbbra is feltűnő viselkedésével szórakoztatja magát, legutóbb egy 300 ezer forintos éttermi számlával akart meglógni. 1000 dollárt végül sikerült elcsalnia, de a rendőrség érkezése után barátai kénytelenek voltak kifizetni a második számlát.


Milliós üzlet a versenylovakkal való fedeztetés

2009. május 06.

Ahhoz, hogy egy csődőrből hivatalosan is elismert fedezőmén váljék, több kritériumnak is meg kell felelnie. Kötelező a jó versenyforma, a kiváló teljesítmény és a szép külső sem éppen hátrány. Magyarországon egy fedeztetés 150 ezer forintnál kezdődik, de Angliában elérheti a 31 millió forintot is.


Szenzációs győzelem a Kentucky Derby-n

2009. május 04.

A verseny történetének egyik legváratlanabb győzelmét hozta az egyesült államokbeli Louisville-ben rendezett világhírű Kentucky Derby: az a Mine That Bird nevű ló nyert, amelyre a rajt előtt több mint 50-es nyereményszorzóval lehetett fogadni. A második helyezett Pioneer of the Nile, a harmadik Musket Man lett. A versenyt sáros pályán rendezték meg.


Bebiztosították Overdose felkészülésének anyagi hátterét

2009. április 30.

A PannoniaOverdose.hu szerint a mai napon elterjedt, hogy Overdose-nak új tulajdonosa van. Mikóczy Zoltán megerősítette a hírt, hogy Overdose jobb versenykörülményeinek biztosítása céljából szindikátusi megállapodásra került sor, így a ló közös tulajdonba került. A két szerződő partner Czucz István és Mario Hoffmann szlovák állampolgárok.


Ismét lóversenypálya lesz a Hősök terén

2009. április 22.

2009. május 30. és június 1. között rendezik meg az idei Nemzeti Vágtát a Hősök terén. A verseny első helyezettje 28 millió forintot vihet haza.


Módosították, de így is csúcs Overdose pályarekordja

2009. április 21.

A versenyszervező módosította Overdose vasárnapi időeredményét, így a magyar paripa valós ideje 52.6 másodperc helyett 54.6 volt. A The New York Times szerint Overdose nemzeti hős lett, aki reményt ad a magyaroknak a krízis sújtotta időkben.


A kötvénycsaló arcképével díszített golflabdát üthetnek az áldozatok

2009. április 21.

A Madoff-féle csalás egyik áldozata elhatározta, hogy anyagilag kíván profitálni az esetet körülvevő felhajtásból. Olyan golflabdákat árul, amelyeken Madoff mosolygó arca látható.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5