Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

A zsokék gyorsítják a mai lovakat

2009. július 22.

A versenylovak csakis a zsokéknak köszönhetik, hogy ma gyorsabbak, mint száz éve. Lovasuk modern guggoló tartása révén ugyanis jóval kevesebb energiát kell felhasználniuk, mint korábban - derítették ki brit kutatók.


Elixír masszázs kizárólag istennőknek

2009. július 20.

Ha egyik reggel úgy ébredne valaki, hogy egyszerre szeretne váll-, hát-, talp- és arckezelést kapni, annak nyugodt szívvel ajánlható az elixír masszázs. Mórocz Mónika a reflexológia, és több, csokorba szedett különös fogással gyógyítja és frissíti a vendégeit. Nem hétköznapi helyen, az Istennő Templomban találkoztunk vele.


Limitált szériás 40 éves whisky-t dobtak piacra 156 ezer forintért

2009. július 10.

Ebben az évben ünnepli a Glenfarclas whiskyfőzde a Glenfarclas 105 fajtájú italának a 40. évfordulóját. Jó hír a gyűjtők számára, hogy a vállalat 893 darab üveg, 40 éves whiskyt ad el az érdeklődőknek. A 60 fokos ital ára 790 dollár (156 ezer forint).


Brutális kalózvadászatot rendeznek gazdagoknak

2009. július 07.

Új szórakozást talált ki néhány orosz üzletember az unatkozó milliomosok, milliárdosok számára az Ádeni-öböl nemzetközi vizein: napi hatezer dollárért kalózvadászatra viszik a gazdagokat.


Garabonciás nyerte a Magyar Derbyt

2009. június 29.

Garabonciás nyerte vasárnap a szezon legnagyobb galopp versenyét a Kincsem Parkban. A hároméveseknek kiírt 87. Magyar Derby távja 2400 méter, az összdíjazás 10 millió forint volt. Nem teljesült a papírforma, a Nemzeti és az Alagi díj győztese alulmaradt a versenyben. A második Csillaghullás lett, a harmadik helyen Dr Guru ért a célba.


Magyar Derby a Kincsem Parkban

2009. június 26.

A szezon legnagyobb galopp versenyét futják vasárnap a Kincsem Parkban: a hároméveseknek kiírt 87. Magyar Derby távja 2400 méter. A futam összdíjazása 10 millió forint.


Iható Chanelt készített egy mixer

2009. június 21.

A Chanel legendás illatát, a No 5-öt ezentúl nemcsak illat, hanem koktél formájában is élvezhetjük egy híres brit mixológus, Tony Conigliaro jóvoltából. Az iható Chanel alapja egy egy Perrier-Jouet champagne-koktél.


Hírfalóból lett médiatényező a fiatal magyar üzletember

2009. június 19.

Holló Gábort a legtöbben a Hírkereső miatt ismerik, az oldalt ő maga találta ki vitte sikerre, és vezeti. Kevesebben tudják róla, hogy rendszeresen adakozik, mi a Jótékony klikkelés akció kapcsán kerestük meg. Beszélgettünk erről, munkájáról, a magyar mentalitásról és még sok egyébről.


Land Rover mobiltelefon kalandtúrákhoz

2009. június 19.

A Land Rover a napokban dobta piacra az S1 névre keresztelt mobiltelefonját. Könnyű szívvel a betonra ejthetjük, áthajthatunk rajta autóval vagy beleejthetjük a vízbe, ezek után is telefonálhatunk és navigálhatunk vele.


Ízesített söröket teszteltünk

2009. június 16.

A fiatalokat és a nőket igyekszik megnyerni a söripar legújabb termékeivel, az ízesített sörökkel. Az új típusú ital máris tömegeket hódított meg magának. Utánanéztünk, milyen ízesített söröket kapunk Magyarországon.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5