Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Három magyar ló hihetetlen sikertörténete

2009. szeptember 28.

Miközben Overdose az angliai Pulborough-ban lábadozik, hogy mielőbb visszatérhessen a zöld gyepre, aggódó rajongók kérdezgetik Mikóczy Zoltánt és környezetét, hogy ilyen hosszú leállás után a lónak mekkora esélye lesz visszanyerni régi formáját.


Páncélozott autókkal járó focisták

2009. szeptember 14.

Páncélozott autókat vásárolnak és pánikszobát építtetnek házukhoz a támadásoktól és betörésektől rettegő brit focisták. A félelemre egy februárban elkövetett rablás adott okot, amely során a Manchester United egyik sztárjának partnerét is megtámadták.


Közép-Európa legjobb western lovasai Izsákon

2009. szeptember 10.

Közép-Európa legjobb western lovasai mérik össze tudásukat különböző versenyszámokban és kategóriákban a péntektől vasárnapig tartó Közép Európa Kupán (MEC) az izsáki El Bronco Western ranchon. A rendezvényt látványos bemutatók, rodeóshow, gyerekprogramok, tánctanítás, lovasíjászat és koncertek is színesítik.


Illegális bevándorló nyert a lottón

2009. szeptember 08.

Illegális bevándorló nyert a lottón Svédországban, és bukkant fel azután a tévében felvenni nyereményét. A hatóságok azon vannak, hogy kitoloncolják az országból a szerencsés nyertest.


Dopping miatt nem versenyezhet a dubaji koronaherceg

2009. augusztus 14.

Tíz hónapos eltiltást és 935 ezer forintnyi bírságot kapott a dubaji koronaherceg, mert egyik lova szervezetében doppingszert találtak.


Szupergazdagokat raboltak ki Olaszországban

2009. augusztus 10.

Kiraboltak egy szaúdi hercegnőt és egy dúsgazdag marokkói vállalkozót az elmúlt napokban két különböző szardíniai szállodában; a betörők a hercegnő lakosztályából 11 millió euró (3 milliárd forint) értékű ékszerrel és értéktárggyal távoztak, míg a marokkóitól 40 millió forintnyi értéket tudtak elvinni. Egy portofinói luxushotelben egymillió eurónyi ékszertől szabadítottak meg egy német nagyvállalati vezetőt is.


Csaknem kétszáz felhőkarcoló nem épül meg a válság miatt

2009. augusztus 03.

Világszerte csaknem kétszáz felhőkarcoló építését halasztják el a gazdasági válság miatt. Többek között abbamaradt a Föld legmagasabb épületének szánt, 1050 méteres dubaji Nakheel Tower kivitelezése is.


New Yorkban a legjobb az egyedülállóknak

2009. július 30.

A New Yorkban élők 28 százaléka egyedülálló, ezért itt van a legtöbb esélye egy szinglinek, hogy párra találjon. Ismerkedési helyszínekben pedig bővelkedik a város, hiszen rengeteg pub, étterem és szórakozóhely várja az ismerkedni, költekezni vágyókat.


A legszebb luxusvillák

2009. július 29.

Míg a hagyományos szállodaláncok megbízható kényelmet jelentenek, sokan szívesebben bérelnek luxusvillát az egyik gyönyörű tengerparton. A luxusszolgáltatásokról ebben ez esetben sem kell lemondaniuk: privát séfek, inasok, sofőrök állnak a rendelkezésükre, és sokszor a költségek sem nagyobbak, mint egy exkluzív lakosztály esetén. A Justluxe.com oldal alapján összegyűjtöttük az idei szezon legszebb villáit.


Megnyílt a világ első halszállodája

2009. július 23.

A Goudvissen (azaz Aranyhal) hotel egy amszterdami repülőtéren nyitotta meg kapuit, pontosabban akváriumát. Ez a világ első olyan kisállat szállodája, ahol uszonyos kedvenceinket is el tudjuk szállásolni, ha mi nyaralni indulnánk. A tervező kezét nem csak a praktikum szempontja vezette, teniszpályát és medencét is álmodott a luxusakváriumba.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5