Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

A furmint lehet a leghíresebb magyar bor

2010. március 22.

A Corinthia termeiben került sor a hétvégén a Vince névre hallgató boreseményre. Ilyen nem volt még Magyarországon, a bort szerető közönség és a szakma két napig előadásokat hallgatott, vitázott, kapcsolatot épített és persze borozott az elegáns környezetben. Mi is ott voltunk, a borokban a jelent, az előadásokon a magyar bor jövőjét kerestük.


Betiltották a borravalót a luxushotelben

2010. március 19.

David Pisor luxusszállodájában, a chicagói Elysian Hotelben nem elvárt a borravaló. A tulajdonos elmondta, kifejezetten utálja ezt az intézményt, ezért betiltotta a kötelezővé vált jattot. Cserébe magasabb fizetést ajánl a több dologra is igénybe vehető személyzetnek.


Magyar vállalkozói összefogás Overdose sikeréért

2010. március 12.

A világhír felé tartó magyar versenyló, Overdose sikere érdekében megalakította, pontosabban átalakította az Overdose Vagyonkezelő Kft.-t a CIG Pannónia Életbiztosító, az EUROINVEST, a KÖZGÉP, a Mol és az OTP Bank - jelentette be Járai Zsigmond, a CIG felügyelő bizottságának elnöke a pénteki budapesti tájékoztatón.


A világ legerősebb szuperautói

2010. március 11.

1001 lóerő sem elég ahhoz, hogy a Bugatti Veyron a világ legerősebb autója legyen, sőt éppen csak befér az első tízbe. Összeszedtük a legizmosabb modelleket.


Svájci széfben őrzik a legértékesebb borokat

2010. március 03.

A legértékesebb borok szerelmesei számára egy genfi magánbank alatt rendezték be ezt a különleges raktárt, amely ma Svájc legbiztonságosabb bortárolójának számít. Földrengésálló falak, biztonsági kamerák, kódok és duplakulcsos hozzáférés a széfekhez.


Elveszítette tízmilliárdos foglalóját az orosz milliárdos

2010. március 02.

39 millió eurós (10,4 milliárd forintos) ingatlanfoglalót bukott el Mihail Prohorov orosz milliárdos, aki Franciaország egyik legszebb házát akarta megvenni, de végül elállt a vásárlástól.


Havi 7 másodpercet késhet a luxusóra

2010. február 22.

Mi mással ünnepelné megalakulásának 165. évfordulóját a Lange & Söhne legendás órakészítő, mint három új időmérővel. Pontosabban a Tourbograph, a Lange 1 Tourbillon és az 1815 Moonphase tökéletesített verziókkal, amik eredetijei a gyűjtők kedvenc darabjai lettek.


A legjobb borászok és a világ csúcsszakértői Budapesten

2010. február 16.

A 2010-es év legkülönlegesebb borélményének ígérkezik a VinCE, a válogatott közép-európai borok seregszemléje. A márciusi rendezvény nem borfesztivál lesz, sokkal inkább mesterkurzusokkal és előadásokkal tarkított monstre borkóstoló. Az ország legjobb borászai és a világ csúcsszakértői mellett ott lesz 100 borászat 600 bora is.


Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio is együtt ünnepel Armanival

2010. február 15.

Giorgio Armani érti a módját, hogyan kell üzletének egyéves évfordulóját megünnepelni. A Fifth Avenue-n található Armani-üzletbe Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio is ellátogat.


A legizgalmasabb új borok februárban

2010. február 05.

A januári uborkaszezon után boros vonalon februárban kezd beindulni az élet. Ilyenkor még nem is annyira az új tételek, hanem a korábban már megismert borok új évjáratai kerülnek piacra. Külföldi és magyar borok közül válogattuk össze az újdonságokat, illetve a visszakóstolásra érdemes nedűket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5