Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Guccit reklámoz a hercegnő

2010. május 20.

Mint a legtöbb modern kori arisztokrata, Grace Kelly unokája is imádja a divatot, a luxusholmikat és a lovaglást. A 23 éves hercegnő lovas ruhatárának összeállítása kitűnő reklámot jelent a Guccinak.


Nincs még felkészülve a hoppegarteni versenyre Overdose

2010. május 04.

Mikóczy Zoltán és a menedzsment a ló utolsó felkészítő munkáját megtekintve és kiértékelve úgy döntött, hogy Overdose nem vesz részt a május 9-i hoppegarteni versenyben. A ló felkészítése még nem tart ott, hogy felelősségteljesen vállalni lehessen az indulását.


A legjobb anyák napi ajándékok

2010. április 30.

Azok az idők már elmúltak, amikor az anyák napi ajándékokat egy csokor virág, egy bonbon vagy egy üveg ital beszerzésével letudtuk, mindenki jobban örül egy különleges élménynek vagy akár tanfolyamnak. Ajándéktippek következnek modern, bevállalós és szépülni akaró anyáknak.


Másfél milliós borravaló egy taxisnak

2010. április 13.

Becslések szerint Damien Hirst a világ leggazdagabb művésze. Művei annyira sokat érnek, hogy ha egy taxiban ceruzával rajzol egy cápát, az máris 5000 fontot, vagyis másfél millió forintot érhet. Ezt adta borravalóként a művész egy félórás taxiutat követően.


18 évig börtönben az ál-Rothschild

2010. április 09.

A csaló, aki magát a multimilliomos Edmund de Rothschildnek adta ki, 18 évet kapott, amiért csaknem százmillió forintnyi összeget csalt ki egy egyedülálló anyától.


Színorgiával sokkolnak a nők egy brit lóversenyen - fotókkal

2010. április 09.

Az angliai Aintree-ben megrendezett Grand National lóverseny napján nemcsak a méretes lovakban, hanem a nagyra nőtt, gazdag hölgyekben is lehetett gyönyörködni. Minden porcikájukban kiállítási darabokat mutatunk be, egy olyan világból, ahol az ízlésről és a színek egyeztetéséről úgy tűnik még nem hallottak.


Hordozható nyaraló gazdag nomádoknak

2010. április 08.

Az újfajta felfogásban épült házak újabb példánya több szempontból is különleges. A FinCube minden oldala üvegablakokból áll, biztonságot nyújt és hordozható.


Ingyen lovaglás a Nyitott Lovardák program keretében

2010. április 07.

2010 áprilisától a nyári szünet kezdetéig az ország 60 lovardájában, több mint 120 alkalommal kínálnak ingyenes lovaglási lehetőséget. Bemutatják az istállókat, lovakat, ismertetik a biztonságos lovaglás szabályait is.


Szakadt Balmain pólót vehetünk 320 ezerért

2010. április 01.

A Balmain legújabb női pólója úgy néz ki, mintha golyók által szétlyuggatott, hadviselt darab lenne. Persze ez nem igaz, mégis 320 ezret kérnek érte.


Szexistaként bélyegzik meg stewardess valóságshowja miatt a milliárdost

2010. március 25.

Beindult Richard Branson, a Virgin alapítójának valóságshow-ja, ami nem nyerte el a kritikusok tetszését. Szerintük a műsor a 60-as éves sztereotípiáiból építkezik, és szexistaként bélyegzik meg a milliárdost.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5