Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

A világ legjobban kereső sportolója

2010. július 23.

A Forbes gazdasági magazin kimutatása alapján az angol Manchester United labdarúgóklub 1,83 milliárd dollárral a legértékesebb sportegyesület, míg Tiger Woods golfsztár 105 millió dollárral a legjobban kereső sportoló a világon.


Projektorrá alakítható az esküvői gyűrű

2010. július 21.

A brit feltaláló, művész és kutató Luke Jerram nem elégedett meg a hagyományos esküvői gyűrűk felhozatalával. Olyan egyedi ékszert készíttetett, amivel fotókat lehet a falra vetíteni, akár egy gyertya lángjával is.


2 milliós borravalót adott a műsorvezető

2010. július 21.

Ryan Seacrest, az amerikai Megasztár műsorvezetője rendkívül nagyvonalú volt legutóbbi görbe estéjén, amelyet a szardíniai Billionaire's Club nevű szórakozóhelyen töltött el. 2,2 millió forintos borravalót hagyott a személyzetnek.


Ellephetik a piacot az infrakamerás autók

2010. július 12.

Éjjellátó infrakamera segítheti az éjszakai autóvezetést, miután német kutatóknak is sikerült kifejleszteniük egy szobahőmérsékleten működő infraszenzort.


VinAgora Borgála 2010 - telt ház a legfinomabb borok kóstolásán

2010. július 05.

A borkedvelő nagyközönség testközelből is megismerkedhetett a VinAgora Borverseny nevezett boraival szombaton az Iparművészeti Múzeumban. Déltől este nyolcig folyamatos telt ház mellett ürültek a palackok, több mint 500 tétel várta az érdeklődőket.


Magyar Derby 2010 - 37 év után kanca nyert

2010. július 05.

Shamal Sally győzött vasárnap a Kincsem Parkban rendezett 2010-es, 88. Magyar Derby-n, amelyet így 37 év után tudott ismét egy kanca megnyerni.


Magyar Derby 2010 Overdose nélkül

2010. június 30.

2010. július 4-én a Kincsem Parkban rendezik a 88. Magyar Derby-t, amelynek egyik előfutamában a tervek szerint elindult volna Overdose, a veretlen magyar csodaló is, de végül az ötéves mént felkészítő szakmai stáb úgy döntött, nem áll rajthoz, mert még nincs megfelelő formában a versenyzéshez.


Ascot 2010 - a legjobb kalapok fotókkal

2010. június 18.

Az ascoti derbi, vagy ahogyan hivatalosan nevezik, Royal Ascot évszázadok óta a brit arisztokrácia és társadalmi elit gyülekezőhelyének számít. Az ötnapos lóversenysorozat azonban napjainkban legalább olyan híres a megjelenő hölgyek káprázatos kalapjairól is, mint izgalmas futamairól.


VinAgora Borgála - győzteseket kóstolhatunk

2010. június 14.

A borkedvelő nagyközönség testközelből megismerkedhet a VinAgora Borverseny nevezett boraival. A 3. VinAgora Borgála 2010 rendezvényen 150 méter hosszú asztalon várnak ránk behűtve a legjobb magyar borok, de szakértő segítségét is kérhetjük a kóstolás tudományának elsajátításához.


Egy üveg whisky áráért húszat kóstolhatunk

2010. május 24.

Elindította új szolgáltatását a Master of Malt nevű whiskykereskedő cég, néhány fontért kóstolót küldenek a kipróbálásra szánt whiskyből. Így egy egyébként aranyárban mért italkülönlegességből is kérhetünk egy 3 centiliteres kóstolót, és az sem baj, ha mégsem ízlik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5