Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 316 találat van a Deluxe.hu oldalon

Díjat kapott a Marilyn Monroe alakját idéző felhőkarcoló

2012. június 14.

A Marilyn Monroe kecses idomait idéző, formás kanadai toronyházpár, egy "lélegző" ausztrál felhőkarcoló, egy olasz épület és egy dubaji toronyház nyerte el szerdán a világ legjobb új felhőkarcolójának a díját.


Gombamód növekszik a legnagyobb kínai felhőkarcoló

2012. június 11.

Már a 300 méteres magasságot is meghaladta az évtized közepére elkészülő Sanghaj Torony, amely Kína legmagasabb épülete, sok más szempontból pedig világelső lesz.


Overdose állapota javul

2012. május 30.

Overdose komolyabb munkát még mindig nem végez, de folyamatosan nyereg alatt van, minden nap mozgatják. Mikóczy Zoltán elmondta a PannoniaOverdose.hu-nak, hogy Overdose bírná a terhelést, és lehet, hogy a patája is, csak ez utóbbira nincs száz százalékos bizonyosság, így nem kockáztatnak, inkább kivárják azt a kevés időt, amire a lónak még szüksége van. Ennek ugyan áldozatul esik az idei Royal Ascot, de ha minden jól alakul - és miért ne alakulna jól, hiszen Overdose állapota töretlenül javul -, akkor idén szép versenyeket futhat még.


Hollókőé lett a világörökségi vagyon

2012. május 24.

Nógrád megye önkormányzata ingyenesen adta át Hollókő önkormányzatának a világörökségi település ófalui részében lévő ingatlanokat - ezt sajtótájékoztatón jelentették be a megállapodás aláírása után szerdán, Salgótarjánban.


Millió dolláros parkolóhely

2012. május 22.

1 millió dollárért kínálnak megvételre egy parkolóhelyet New Yorkban - hatszor drágábban, mint amennyibe egy átlagos családi ház kerül az Egyesült Államok egészét tekintve.


Orlando Bloom diadala a Kincsem Parkban

2012. május 21.

A jelenkor két legjobb hazai versenylova diadalmaskodott a Kicsem Parkban szombaton és vasárnap rendezett versenyeken.


Összetörtek egy Stradivari-csellót a spanyol udvarban

2012. május 08.

Stradivari-cselló tört el balesetben a madridi királyi palotában, az udvar azonban nem közölt részleteket a több évszázados és kincset érő hangszerrel történtekről.


Beckham lett a leggazdagabb brit sportoló

2012. május 06.

A recessziós brit gazdaság sanyarú helyzetével dacolva az elmúlt egy esztendőben is jelentősen gyarapították vagyonukat a brit élsport leggazdagabbjai, akik közül David Beckham, az angol labdarúgás világsztárja tudhatja a legnagyobb összeget bankszámláján.


Mel Gibson eladja Costa Rica-i luxusnyaralóját

2012. március 25.

Mintegy 30 millió dolláros irányáron eladó Mel Gibson amerikai színész-rendező Costa Rica-i luxusvillája.


Beperel egy arab sejket a luxushotel

2012. február 20.

Beperli egy londoni ötcsillagos szálloda Talal Bin Abdulaziz Bin Ahmed Al Abdulla Al Thani katari herceget. Az arab arisztokrata félmillió fonttal tartozik.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5