Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a Deluxe.hu oldalon

Lézerfegyverekkel szerelik fel a luxusjachtokat

2011. január 10.

Aki luxusjachton vág neki a tengernek, tudja, hogy a legnagyobb veszélyt a kalózok jelentik. Egy új lézerfegyver segíthet, hogy nagy távolságból vegyük rá a bűnözőket a távozásra.


Egymillió dollárt fizet Bill Gates egy magyar feltaláló ötletéért

2011. január 06.

Lézerfénnyel harcol a moszkitók ellen a magyar asztrofizikus. Bill Gates alapítványa egymillió dollárral támogatja a projektet.


Lézert és hyaluronsavat az arcra

2009. június 11.

Tesztkörutunk legújabb állomásaként a napjainkban sokat emlegetett hyaluronsav hatásait vizsgáltuk meg. A fecskendős módszer helyett egy fájdalommentes, lézerterápiás formában igyekeztünk szépülni, mégpedig a Levendula Day Spa Vitacontrol Lasersystem kezelésén. Bár a lézeres jelző sokaknak riasztónak tűnhet, a 90 percet simán túléltük. A ránckezdemények kevésbé.


Több mint egymillióért szabadulhatunk meg az izzadástól

2009. március 19.

Egy új kozmetikai eljárásnak köszönhetően megszűnhet a izzadás. 3500 fontért egy apró műtét segítségével véglegesen leszámolhatunk ezzel a problémával. Az apró, csupán 3 milliméteres bemetszés sokkal veszélytelenebb, mint az eddigi beavatkozások.


Luxuskezelések napégette bőrre

2008. július 15.

Alig néhány évtizede, hogy szinte a csapból is a túlzott napozás veszélyeiről szóló hírek folynak, ám sokunkat még ez sem tart vissza egy kis nyaralás alatti színfrissítéstől. Azoknak, akik sürgősen szeretnék legalább némileg jóvátenni az arcbőrükön esett csorbát, néhány exkluzív módot mutatunk be, amelyek segítenek felvenni a harcot a szeplőkkel, foltokkal és az idő előtti öregedéssel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5