Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 12 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hamarosan nyit a The Body Shop Budapesten

2012. március 08.

Április elején hosszú várakozás után üzletet nyit Magyarországon a The Body Shop. Az első márkabolt nyitásáról szóló hírt az Avanzo-Trade Kft., a brand kizárólagos hazai képviselője jelentette be.


Nem költenek a magyar nők a szépségre

2011. december 06.

Egy friss magyarországi piackutatásából kiderült, hogy a magyar nők többsége havonta kétezer forintnál alacsonyabb összeget szán arcbőrének ápolására. Egyedül a 30-39 év közötti nők azok, akiknek 16 százaléka akár 5 ezer forintot is elkölt erre a célra.


Különkiadás a pálinkából született arcápolóból

2011. november 14.

A karácsonyi szezon tiszteletére az SK-II különkiadást készített híres arcápolójából.


A világ legdrágább arckrémjei

2011. október 19.

Minden nő szeretné elsimítani ráncait, sokan minden pénzt képesek megadni ezért. Összeszedtük a legdrágább öregedésgátló krémeket.


Egymilliót költött terhességi csíkjaira Victoria Beckham

2011. július 15.

Ötven dobozzal rendelt az egyik legjobb stria elleni szerből Victoria Beckham. Nyilván terhessége miatt.


A legjobb ötcsillagos kencék

2008. augusztus 11.

Tizenöt-negyven faktoros fényvédelem, tartósság, 5-15 ezer forintos darabár - többek között ilyen és ezekhez hasonló extra jellemzőkkel bírnak a luxuskozmetikumok. Megnéztük, milyen elit sminktermékek kaphatók Magyarországon, mennyibe kerülnek, illetve mit tudnak.


Harry Potter anyja milliókért fiatalodik

2008. április 14.

J.K. Rowling a Harry Potter megírásával nem csak a világhírű írók sorába küzdötte fel magát, hanem a milliomosok körébe is. Mintegy 545 millió fontos vagyona segítségével a brit írónő tíz évet fiatalodott.


A bőr magyarul beszél

2008. március 21.

A biokozmetikumok azon luxustermékek közé tartoznak Magyarországon, melyek iránt egyre nagyobb az igény. Mégis alig néhány vállalkozás foglalkozik ilyenek előállításával, annak ellenére is, hogy alapanyagból rengeteg terem meg a hazai vállalkozóknál. Ez azonban általában exportra megy, hogy kész termékként a magyar polcokon jelenjen meg.


A kozmetikai szettek legjobbika

2008. január 17.

Egy felmérés szerint az Emirates légitársaság kozmetikai szettje a legjobb az egész világon. Összeállításánál utasaik preferenciáit és kényelmét tartották szem előtt, pár hónapja Bvlgari-termékek is kerültek bele.


400 ezer forintos arckrém

2007. augusztus 30.

A La Prairie igazi fogalom a luxuskozmetikumok világában, amit a cég legújabb ünnepi arckrémszériájával kíván tovább erősíteni. A gyártó ugyanis kaviáros luxustermékeinek 20. évfordulójára a 2 ezer dolláros, vagyis közel 400 ezer forintos Swarovski-kristályokkal díszített tégelybe csomagolja népszerű, Skin Caviar Luxe krémét.


1 2


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5