Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Újra együtt éjszakáznak a műgyűjtők

2008. május 07.

Május nyolcadikán, csütörtökön lesz a nyolcadik Műgyűjtők éjszakája. 17-órától éjfélig tart a rendezvény a Falk Miksa utcában és a környékén, ahol kiállítások, koncertek és sok egyéb program is lesz.


Felturbózott látogatók a divathétvégén

2008. április 29.

Lezajlott az első Fashion Trend, amelyre mintegy 2 ezer látogató volt kíváncsi. A VAM Design Centerben április 25-27. között tartott programsorozaton divatbemutatók egész sorát láthatta a közönség, de ezeken kívül is seregnyi program várta az érdeklődőket.


Megnyílt a legek kiállítása

2008. április 22.

A hatvanas évek eleje óta nem rendeztek gyűjteményes Aba-Novák Vilmos kiállítást. A Debreceni MODEM rekordösszegre biztosított életmű kiállításán soha nem látott műveket is megtekinthet a közönség. A megnyitón jártunk.


Avantgárd élmények Szegeden

2008. április 22.

Igen egzotikus és izgalmas művészeti élményben lehet része annak, aki május közepéig ellátogat a szegedi REÖK-Palotába, ahol nem csak Pablo Picasso metszeteit, rézkarcait és illusztrációit tekinthetik meg a látogatók, hanem az egyedi Hommage á Picasso gyűjteményt, illetve afrikai és szegedi művészektől származó képeket is. Helyszíni beszámoló.


Szenzációs kiállítás a debreceni MODEM-ben

2008. április 17.

Minden idők legnagyobb értékre biztosított magyar kiállítása nyílik Debrecenben. Aba-Novák Vilmos életmű-kiállítás évtizedek óta nem volt, és ennyi, a világ minden részéről származó művet pedig még soha nem láthatott a közönség.


Pingált padok és pálinka a Falk Arton

2008. április 07.

Kortárs és régi, képző- és iparművészet, zene és gasztronómiai élvezetek egyaránt várták a Falk Miksa utca közönségét. Annak ellenére, hogy nem volt igazán jó idő, sokan látogattak ki a negyedik Falk Art Fórum rendezvényeire.


Falk Art Fórum szombaton

2008. április 01.

Negyedszer rendezik meg a Falk Miksa utca műkereskedői és galériásai művészeti fesztiváljukat, a Falk Art Fórumot. A festményektől és fotóktól kezdve a japán metszeteken át a festett padokig ismét bőven lesz látnivaló, sőt hallgatnivaló is a koncerteken.


Egy darab a világűrből Szegeden

2008. március 20.

Victor Vasarely Világűr című alkotását élvezhetik Szegeden a művészet szerelmesei, a mű már járt fenn a kozmoszban, értékét pedig 18 millió forintra becsülik. A függönyök segítségével sötéten hagyott termekben óvatos megvilágítás emeli ki a műveket, melyek nézésébe belekáprázik az ember szeme.


Mégis magyarországi a Seuso-kincs?

2008. március 11.

Vezető hazai és angol régészek szerint is magyarországi származású a híres Seuso kincs. A több tízmilliárd forint értékű római kori ezüst étkészlet a legutóbbi hírek szerint Soros György jóvoltából kerül újra Pannónia földjére.


Plázajárás műgyűjtőkkel

2008. február 29.

A Falk Miksa utcában és környékén megrendezett hetedik Műgyűjtők éjszakáján ettünk lepcsánkát, néztünk műveket és hallgattunk zenét. Valamint beszélgettünk galériásokkal, volt aki nagy galéria-plázának tartja az utcát, más a jövő vásárlóit látja a plázajárókban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5