Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Luxushajó, golf, autó és ékszer a Budapest Boat Show-n

2009. január 29.

Hamarosan megnyílik Közép-Európa legnagyobb hajókiállítása. Idén még több flottából áll a 18. Budapest Boat Show a Hungexpo területén, amelyet február 12. és 15. között rendeznek meg. Várják a golf, az ékszerek és a lakóautók, lakókocsik iránt érdeklődő vendégeket is a négy kiállításon.


Bemutatták az idei év legújabb luxusautóit

2009. január 16.

Az év első nagy autószalonját Detroitban tartották, a kiállításon számtalan újdonságot toltak reflektorfénybe. Nem pihentek a luxusmárkák sem, utánajártunk, milyen innovatív fejlesztésekkel ismerkedhetett meg a nagyérdemű.


Tizedik alkalommal gyűjthetünk éjjel műkincseket

2008. december 02.

Huszonhét galéria 18 programja, 6 új kiállítás, tárlatvezetések, előadások és koncertek várják az érdeklődőket a 10. Műgyűjtők éjszakáján a budapesti galériás negyedben, az ötödik kerületi Falk Miksa utcában és környékén december 4-én.


A modellek és a Love estje

2008. október 10.

A VAM Design Center luxus olasz divatot és a legjobb tervezők tárgyait felvonultató kiállítást hirdetett a Design Hét alkalmából. Megnéztük, hogy mi van a termekben és a kifutón, kíváncsiak voltunk a modellekre és a tálalásra egyaránt. Találtunk szép tárgyakat, modelleket és ruhákat, de sok kivetnivalót is a dizájnkiállítás dizájnjától kezdve a divatbemutató divatosságáig.


Tizenegy éves japán baba 153 millióért

2008. szeptember 26.

Pontosan 881 darab gyémánt került arra a Licca-chan nevű babára, amelyet egy japán játékgyártó cég készített egy kiállításra. A méregdrága, csaknem egymillió dolláros játékkal a "japán Barbie baba" piacra kerülésének 40. évfordulóját ünnepelték.


Milyenek lehetnek a jövő luxusautói?

2008. szeptember 24.

Az autóiparban állandó kényszer az innováció, ha a gyártók meg akarják tartani ügyfélkörüket, folyamatosan fejleszteniük, újítaniuk kell. A luxusautók világa sem kivétel ez alól, utánanéztünk, hogy milyen újdonságokra lehet számítani a közeli és távoli jövőben.


Milyenek lehetnek a jövő luxusautói?

2008. szeptember 24.

Az autóiparban állandó kényszer az innováció, ha a gyártók meg akarják tartani ügyfélkörüket, folyamatosan fejleszteniük, újítaniuk kell. A luxusautók világa sem kivétel ez alól, utánanéztünk, hogy milyen újdonságokra lehet számítani a közeli és távoli jövőben.


Borkultúra, fotókultúra

2008. szeptember 17.

Ötödik éve kísérik fotókiállítások a nemzetközi borfesztivált. Kezdetben pályázattal szólították meg az alkotókat, hogy küldjék be idevágó képeiket. Munkáikból közös kiállítást formáltak. Kiderült, milyen sokan fényképeznek efféléket – felkérés, bármiféle ösztökélés nélkül is. Ettől kezdve egy-egy szerzőt kerestek föl, hogy a saját képi nyelvén szóljon hozzá a szőlő, a bor és a kultúrált borfogyasztás témájához.


Eltűnt egy többmillió dolláros festmény

2008. augusztus 29.

Két amerikai kiállítás és kulturális intézmény között nyoma veszett Fernand Léger francia kubista festő (1881-1955) Nő és gyermek című, 1921-ben alkotott, több millió dollárt érő képének.


Hűtőszekrény és fotel kerül a Maseratiba

2008. május 09.

A 2008-as Concorso D'Eleganza Villa D'Este nevű kiállításon a Touring Superleggera dizájnstúdió két egyedi Maseratiját is meg lehetett csodálni.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5