Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Maharadzsák világjáró kincsei

2009. október 12.

Drágakövekkel kirakott fegyvereket, értékes trónokat, ragyogó ékszereket és számos egyéb kincset vonultat fel a Maharadzsa: Az indiai fejedelmi udvar pompája című kiállítás. A szenzációs anyag szombattól várja az érdeklődőket a londoni Viktória és Albertben, a világ legnagyobb iparművészeti és formatervezési múzeumában.


Budapesten a világ koronázási ékszerei

2009. szeptember 30.

Többek között a brit, a spanyol, a francia királyi és az orosz cári korona másolata is megtekinthető Budapesten. Azon a kiállításon állítják ki ezeket, amelyet a Haas & Czjzek porcelán- és kristályáruház fennállásának 130. évfordulója alkalmából rendez október 2-17. között.


Használt BMW-vásár Budaörsön

2009. szeptember 18.

Az elmúlt két évben nagy sikernek örvendett a BMW Magyarország és kilenc hivatalos márkakereskedés által rendezett BMW Premium Selection Kiállítás és Vásár, amelyet idén is megtartanak.


Kiállítják Viktória királynő hatalmas alsóneműjét

2009. szeptember 09.

Jókora méretű alsóneműjével egészül ki a Kensington-palota uralkodói ruhakollekciója. A 142 centiméter derékbőségű királyi alsóneműket 600 fontért (185 ezer forintért) vásárolták a nyár folyamán.


300 milliót fizettek a kincskereső családnak

2009. szeptember 01.

Két múzeum vásárolta meg azokat a vikingek által elásott kincseket, amiket két éve talált meg egy egyesült királyságbeli férfi és fia egy fémdetektor segítségével. A British Museum és a York Museum két évig gyűjtötte a pénzt, hogy kifizethesse a szerencséseknek az egymillió fontot (308 millió forintot).


Hamisítványokat állít ki a National Gallery

2009. július 27.

Kiállításon mutatja be 2010 júniusától a londoni National Gallery világhírű gyűjteményének azon darabjait, amelyekről az idők során kiderült, hogy hamisítványok, vagy éppen olyan alkotások, amelyeket tévesen tulajdonítottak valamelyik klasszikus mesternek.


Spanyol szuperautó a londoni kiállításon

2009. július 22.

A kedden megnyílt londoni szuperautó show-n egy különleges spanyol sportkocsit is kiállítottak.


Szívecskés Bentley Brazíliából

2009. július 07.

Romero Britto brazil művész egy kiállítás kedvéért vidám kreációt készített a Bentley Continental GT-ből.


Minihotel-tulajdonossá vált Brad Pitt

2009. július 01.

Szinte azonnal beleszeretett Brad Pitt abba a minihotelba, amelyet a napokban mutattak be Miamiban az ingatlankiállításon. Az amerikai színész állítólag a saját tengerpartjára vásárolta meg a Japánban igencsak elterjedt szállodát.


Négymillió forintos macskát is árulnak a milliomosok kiállításán

2009. június 27.

Vagyonos embereket vár a hétvégén az orosz főváros, ugyanis Moszkva ismét helyet ad a milliomosok kiállításának, a The Summer Fair-nek. Ezen a rendezvényen szinte bármit megvehetnek a milliomosok, legyen az repülőgép vagy akár egy különleges állat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5