Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Játékosra veszi a figurát az Audi

2010. február 05.

Első autógyártóként jelenik meg kiállítóként a nürnbergi játékkiállításon az Audi.


A minőséget válság idején is megfizetik Magyarországon

2009. december 25.

A Virág Judit Galéria két sikeres eseménnyel zárta az évet. A 121 legszebb magyar festmény című nagyszabású kiállításukat rengetegen tekintették meg, jól fogy az album is, karácsonyi aukciójuk pedig árrekordot is hozott. Virág Judittal a válság műtárgypiacot sem kímélő hatásairól is beszélgettünk.


Egy helyre kerültek a világ leghíresebb kék gyémántjai

2009. december 16.

A világ két leghíresebb kék gyémántjában egyszerre gyönyörködhetnek majd a Smithsonian Természettudományi Múzeum látogatói jövő év januárjától. Így a felbecsülhetetlen értékű, 45,52 karátos Hope és a 31,06 karátos Wittelsbach-Graff gyémántban egyszerre gyönyörködhetnek a látogatók. Utóbbiért legutóbb 4,6 milliárd forintnak megfelelő összeget adtak.


A luxus háromnapos jelenléte Budapesten

2009. december 11.

Dizájntrendek, divat, gasztronómiai remekek és életstílus - ezekből nyújtott ízelítőt az első alkalommal megrendezett Fine Living Expo Budapesten. A Stamford Global háromnapos rendezvényén többek között szusiból, finom italokból, drága autókból, luxusfehérneműkből, nemes szőrmékből és látogatókból sem volt hiány.


Hamisítványokat állítanak ki Budapesten

2009. december 02.

Hamisított tárgyakat vethetünk össze az eredetiekkel a Hamis ígéretek, valódi veszélyek című kiállításon Budapesten. A Magyar Szabadalmi Hivatalban szerdától tekinthetőek meg a hamis tárgyak.


Nagyobb teret kap a luxus a düsseldorfi divatvásáron

2009. november 25.

Márciusban rendezik meg Düsseldorfban a GDS Nemzetközi Cipő és Kiegészítő Szakvásárt. A divat területén vezetőnek számító nemzetközi kiállításon kiemelt szerepet élvez majd a trendi és progresszív high-fashion valamint a kézi, minőségi gyártás.


Erzsébet királyné és a divat

2009. november 12.

Erzsébet királyné néhány krinolinos, gyönyörű kosztümjének újraálmodott, rekonstruált változata, valamint eredeti ruhadarabok és a királyné képeinek reprodukciói várják az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastélyban szombaton nyíló időszaki kiállításon.


220 milliárdot ér a sztártárlat

2009. október 29.

Szigorítottak a Szépművészeti Múzeum biztonsági rendszerén. A most nyílt Botticellitől Tizianóig - Az itáliai festészet két évszázadának remekművei című kiállításra csak különleges, golyóálló üvegkapukon át lehet bejutni. A legértékesebb képeket szintén golyóálló üveg védi, a biztosítás értéke 220 milliárd forint.


Kortárs művészek terveznek a Herendinek

2009. október 20.

Herend trend - Herend új utakon címmel több tíz darabból álló, kortárs művészek által tervezett új, porcelán étkészletek, lámpák és más lakásdíszek bemutatója kezdődik csütörtökön a budapesti Csók Galériában.


Százmilliós kiállítás Budapesten egyetlen napra

2009. október 17.

Ritka és igen értékes ezüst tárgyakat állítanak ki egyetlen éjszakára a Dénes Galériában. A keleti tárgyakat felvonultató londoni magángyűjtemény biztosítási értéke csaknem százmillió forint. A tulajdonost arról kérdezzük, hogyan lehet egy ilyen kiállítást leszervezni, miért éri meg a pénzt és munkát, és hogyan működik a tárgyak cseréje a galériák között.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5