Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Gyémántmobillal rukkolt elő a Motorola

2006. április 20.

Új luxustelefont mutatott be az oroszországi Fresh Art Zoom Kiállításon a Motorola. A gyémánttal díszített ékszermobil ára nem kevesebb mint 75 ezer dollár, azaz körülbelül 16 millió forint.


Breitling órák földön, vízen, levegőben

2006. április 13.

A Breitling a Baselworld 2006 standjai közt földön, vízen és levegőben is otthonosan mozgott, a "világ legnagyobb show"-jaként emlegetett óra- és ékszerkiállításon a látogatók ugyanis egyaránt találkozhattak a cég világhírű Bentley-, búvár- és pilótaóráival. Cikkünkben utóbbiak közül mutatunk be egy szép darabot.


Egy óra Napóleon örököseitől

2006. április 13.

A DeWitt óramanufaktúra a 2005-ös Genfi Órakiállításon innovációs díjat nyert Tourbillon Différentiel nevű modelljével. Az Academia kollekció most tavasszal újabb taggal bővült. A színes gránátkövekkel díszített, titánium-vörösarany tokos szépségből mindössze 25 darab készül.


Legendák a bázeli órakiállításon

2006. április 12.

A világ legnagyobb show-jaként is emlegetett Baselworld nevű kiállítás napjaink elismert mesterei és óra-ékszerkészítői, valamint a feltörekvő fiatal cégek mellett kiváló fórumot biztosít a valódi legendáknak, amelyek új termékeikkel itt kápráztatják el először a közönséget. A Fabergé ékszertojásai mellett egy órát is megcsodálhattunk a kiállításon.


Érdekességek a világ legnagyobb órakiállításán

2006. április 10.

Idén is igen sokszínűre sikeredtek a a Baselworld kiállítóinak standjai, amelyeket luxusáruházakat megszégyenítő pompával és igényességgel építettek fel. A kiállítás legnagyobb érdeklődést kiváltó terme az 1-es és 4-es számú hall volt, amelyben a világ legismertebb óramárkái mellett az érdeklődők a független órásmesterek alkotásaival és feltörekvő új márkákkal is találkozhattak.


Verona, a nemes borok találkozóhelye

2006. április 05.

Április 6-10. között rendezik meg a negyvenedik Vinitaly borászati szakkiállítást Veronában. Az észak-olasz városban rengeteg szakmai konferencia, csodálatos borok és természetesen számos egyéb látnivaló várja az érdeklődőket. A Vinitaly-n magyar pincészetek is megjelennek, de az Agrármarketing Centrum idén nem szervezett közösségi standot.


Fotókiállítás nyílt a Diamant Borház és Galériában

2006. április 04.

Az ódon, múlt századi hangulatú üzlethelység boltíves galériájában május 15-éig tekinthetik meg az érdeklődők Dékány Tibor fotóművész képeit. Az április eleje óta látogatható kiállítás a sokat mondó "Istenek itala" címet viseli.


Megnyílt a világ legnagyobb óra-ékszer kiállítása

2006. március 30.

Ismét megnyitotta kapuit a Baselworld 2006, a világ legjelentősebb óra-ékszer kiállítása. Az idei kilátások mind a szakma, mind a sajtó, mind pedig az érdeklődők számára csodálatos élményekkel kecsegtetnek. A következő napokban helyszíni riportjainkat folyamatosan olvashatja oldalunkon.


Mégsem lett magyar borbotrány Düsseldorfban

2006. március 27.

Az Agrármarketing Centrum az utolsó pillanatban mégsem engedélyezte, hogy a borhamisításért megbüntetett Szigetvin Kft. ott legyen a düsseldorfi borkiállítás állami pénzből finanszírozott magyar standján. A Földművelésügyi Minisztérium valószínűleg a szakma és a sajtó nyomására változtatta meg álláspontját.


Düsseldorfba költözik a borvilág

2006. március 25.

Március 26. és 28. között az észak-rajna-vesztfáliai Düsseldorf kerül a borkedvelők figyelmének középpontjába, ugyanis itt rendezik meg 1994 óta a világ egyik legjelentősebb borszemléjét. A ProWein kiállításon magyar borászatok is szép számmal képviselik hazánkat.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5