Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Egy vasakaratú iparmágnás a műgyűjtésben

2006. június 20.

Míg kortársai szemében a 19. században született Henry Clay Frick a vasút és acélipar nagyformátumú mágnása volt, addig utókora mint az egyik legjelentősebb amerikai műpártolóról és gyűjtőjéről emlékezik meg. A milliárdos műkedvelő gyűjteményének helyt adó palota ma New York kedvelt kulturális nevezetességei közé tartozik.


Gyémántkoponyát kap ajándékba a London Gallery

2006. május 30.

Damien Hirst brit művész nem csupán tetemes vagyonáról, hanem szélsőséges témájú alkotásairól is híres. A milliárdos különc most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy közel 20 millió dollárért készít el gyémántból és platinából egy emberi koponyát, amelyet a London Gallerynek szándékozik felajánlani.


A műgyűjtés úttörőnője

2006. május 29.

Isabella Stewart Gardner kollekciója az egyik leghangulatosabban összeválogatott gyűjtemény világszerte. Az izgalmas és összetett személyiségű műgyűjtőnőről elnevezett, páratlan művészeti alkotásokat bemutató bostoni múzeumban ma szebbnél szebb festményeket, bútorokat és metszeteket tekinthetnek meg a műkedvelők.


Bemutatták a high-tech legújabb trendjeit

2006. május 29.

Régi problémája a high end vásároknak, hogy az ott kiállított termékek - azzal együtt, hogy a teljesíthető maximumot célozzák meg - meglehetősen ritkán készülnek földi halandóknak. Az idei High End 2006 kiállításon azonban néhány apróbb jel már arra utalt, hogy egyes készülékek a megfizethető árkategória felé tendálnak. Az extravagancia azonban továbbra is állandó szereplője a vásárnak.


Marantz újdonságok a High End szakmai kiállításon

2006. május 26.

A high end világának egyik legdivatosabb kifejezése a multiroom networking, amelyet a Marantz sem hagyott figyelmen kívül Európa legnagyobb szakmai kiállításán. A lakás valamennyi szobájára kiterjedő hálózat mellett a cég a házimozi-rendszerek terén is tovább erősített.


Megnyitott a High End 2006 vásár

2006. május 25.

Május 25-én nyitotta meg kapuit Münchenben az idei esztendő egyik legnagyobb high end kiállítása, ahol 14 ezer négyzetméteren tekinthetik meg a szakmabeliek és az érdeklődők az audiovizuális technika legkülönlegesebb csúcsmodelljeit.


Óratörténelmi modell a Patek Philippe-től

2006. május 16.

Bázelban a Patek Philippe standja elképesztően látványos volt. Ez nem kizárólag a standon kiállított karórák miatt lehetett, hanem mert a csodálatos "üvegkalitkában" a hagyományos recepció és vitrinek mellett még egy komplett 2 méter magas Patek vízesés is látható volt. Ennél persze érdekesebbnek tűntek a gyár óraújdonságai.


Pálinka: kincs, ami nincs

2006. május 05.

A pálinkát 2002-ben nyilvánították hungarikummá, ennek ellenére a magyar állam eddig nem sok intézkedést tett e nemzeti kincs népszerűsítéséért sem itthon, sem külföldön. Az Európai Unió piacain szinte alig van jelen. Pedig az a körülbelül húsz hazai cég, akik minőségi pálinkát állítanak elő, tucatszámra szerzik az érmeket a nemzetközi kiállításokon és versenyeken. Kincs, ami van - és mégsincs.


Luxusórát mutatott be a Seiko

2006. május 03.

Amennyiben hűséges olvasóink azt gondolják, hogy kizárólag a svájci óraipar képes modelljeit egy luxuskategóriás autó áráért kínálni, nagyot tévednek. A japán Seiko a világ legjelentősebb órakiállításán, a Baselworld 2006 show-n mutatta be szemkápráztató és elképesztően drága újdonságát.


Évszakeltolódás a Swarovskinál

2006. április 25.

Alig tavaszodott ki, a Swarovski ismét a télbe invitálja a csillogó kristályok barátait, igaz, csak egy kiállítás erejéig. A Tord Boontje nevével fémjelzett, poétikus-télies "Winter Wonderland" április 20-tól tekinthető meg az innsbrucki Swarovski Crystal Galleryben.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5