Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Hajóözön a XI. Balatoni Hajókiállításon

2006. szeptember 11.

Nagy sikerrel zárult a hétvégén megrendezett XI. Balatoni Hajókiállítás. A balatonkenesei Marina-Port hajókikötőben tartott rendezvényen német, francia, amerikai és magyar cégek mutatkoztak be különleges szépségű hajóikkal, amelyek között közel 50 millió forint értékűek is akadtak.


Önmaga konkurense lehet a Denon

2006. szeptember 07.

Olyan DVD-lejátszót mutatott be a Denon a berlini IFA kiállításon, amellyel a japán cég egy korábbi, jóval drágább modelljét taszíthatja le a trónról. A DVD-3930 jelű modell mindent tud, amit az egymillió forintos előd, csupán az árat felezték meg a gyártók.


Gyémánttévét mutatott be a Keymat

2006. szeptember 05.

Bemutatta különleges gyémánttévéjét a Keymat az IFA szakkiállításon, így a Yalos nevű modell a legdrágább jelenleg a cég állítása szerint. A 100 ezer eurós LCD-TV-re a kiállítók szerint már komoly érdeklődő is jelentkezett.


Blu-ray- és HD DVD-lejátszót mutatott be a Lite-On

2006. szeptember 01.

Nem várta ki a Lite-On a Blu-Ray és HD DVD közötti dúló háború végét: a tajvani cég mindkét formátumhoz külön-külön lejátszót készített. A készülékeket a berlini IFA kiállításon mutatták be a nagyvilágnak.


Bemutatkoznak a jövő high-tech trendjei

2006. augusztus 24.

Egyre nagyobb és élesebb laposképernyők, házimozi-rendszerek és internet-tévék kerülnek várhatóan a figyelem középpontjába a szeptember 1. és 6. között megrendezendő IFA szakkiállításon a német fővárosban.


Ékszerkiállítást rendeztek a Buckingham Palotában

2006. augusztus 21.

Szeptember végéig látogatható az a kiállítás, amelyet Erzsébet királynő ékszereiből rendeztek a londoni Buckingham Palotában. A pazar gyémánt nyakláncokon, brossokon és tiarákon kívül a látogatók a 80 éves királynő ruhatárának legfenségesebb darabjait is megtekinthetik.


Ötletes gyémántóra a Blancpaintól

2006. augusztus 14.

Lenyűgözően szép és technikailag is figyelemreméltó órát mutatott be a 2006-os bázeli kiállításon a Blancpain óramanufaktúra. A Léman Tourbillon Grande Date nevű óracsoda nem kizárólag egy-két részletével, hanem minden tekintetben igazi ritkaságnak számít.


Óra a Dunához

2006. július 27.

Bázel órakiállítása minden évben lehetőséget ad olyan mesterek és cégek legújabb kreációinak bemutatására is, amelyek sem évszázados történelemmel, sem pedig széles rajongótáborral nem rendelkeznek. Jelen cikkünkben Jorg Hysekkel ismerkedhetnek meg olvasóink.


Nemzetközi ékszerkiállítás nyílt Szingapúrban

2006. július 02.

Idén másodszor rendezték meg az ázsiai ékszerpiac egyik legjelentősebb szakvásárát, a Singapore International Jewellery Showt. A június 29. és július 2. között megrendezésre került nagyszabású ékszerkiállításon a térség és a világ mintegy 200 neves gyártója és forgalmazója mutatkozott be.


Kiállították Magyarország legdrágább szőnyegét

2006. június 27.

Egy hónapon keresztül láthatók a június 26-i bemutatót követően Magyarország legdrágább, magántulajdonban lévő szőnyegei a Magyar Külkereskedelmi Bank egyik budapesti fiókjában. A kiállítás legfeltűnőbb darabja egy 8 kilogramm tömegű fehérarany-szőnyeg.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5