Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Projektorok a fókuszban

2006. október 06.

Home Cinema Trends 2006 annak a szakmai kiállításnak a neve, amelyen október 7-én és 8-án mutatják be a házimozi legfontosabb idei vonulatait. A németországi Kassel városában lebonyolítandó szemlének fő témája a projektor lesz, emellett természetesen egyéb bevált technológiák legújabb készülékeit is kiállítják.


Megérkezett az LCD- és plazmatévék vetélytársa

2006. október 06.

Japánban, a CEATEC 2006 kiállításon lehetett először nyilvánosan is megtekinteni a Toshiba és a Canon közös vállalkozásának gyümölcsét, a már korábban beharangozott SED HDTV-t, amely komoly riválisként érkezik a plazma és LCD technológiák mellé.


Modern kollekciót kap a Tate Gallery

2006. október 03.

Gáláns adományozásra készül Anthony d’Offay, legendás műkereskedő. A brit férfi 100 millió fontot érő, mintegy 700 darabos gyűjteményét a tervek szerint Tate Modernnek és a Scottish National Gallery-nak fogja ajándékozni.


Bérbe adja műkincseit a londoni milliomos

2006. szeptember 29.

Charles Saatchi egy világhírű reklámügynökség atyjaként, műgyűjtőként és a saját nevét viselő kortárs galéria megalapítójaként is elismerést vívott ki magának. A brit milliomos ez alkalommal kollekciójának bérbeadásával vonja magára a figyelmet, amelynek különleges darabjaitól 7 és 100 ezer font közötti összegért válik meg ideiglenesen.


Jubileumi porcelánkiállítás nyílt a Várban

2006. szeptember 22.

Megnyílt a herendi és meisseni porcelánmanufaktúra Párbeszéd című közös kiállítása a Magyar Nemzeti Galériában, ahol a világhírű márkák remekműveit szeptember 22. és november 30. között tekinthetik meg az érdeklődők.


Angelina Jolie rajong a gerillaművészetért

2006. szeptember 22.

Három képet vásárolt meg egy brit graffitiművész Los Angeles-i kiállításán Angelina Jolie. A modern Banksy-festményekért a sztár közel 400 ezer dollárt fizetett.


Bill Gates félti a da Vinci-kódexét

2006. szeptember 20.

Mégsem hajlandó kiállítani a tulajdonában lévő 31 millió dolláros Leonardo da Vinci kéziratot Bill Gates. A milliárdos amerikai azért nem bocsátotta végül a brit Victoria and Albert Museum rendelkezésére az értékes jegyzeteket, mert a szervezők nem tudtak reptéri biztonsági feltételeket biztosítani a kiállítására.


Jubileumi hangszórót mutatott be az RBH

2006. szeptember 18.

Különleges hangsugárzóval lepte meg magát az RBH a cég fennállásának harmincadik évfordulóján. A ritkaságot a szeptember 14. és 17. között rendezett Cedia szakkiállításon az Egyesült Államokban mutatták be.


A házimozi közeljövője

2006. szeptember 17.

A beszédes Közeljövő nevet adták a szervezők annak a szakmai kiállításnak, amelyen testközelből ismerhetik meg az érdeklődők a legújabb trendeket a budapesti Pólus Centerben. A technikai seregszemle középpontjába a házimozik legújabb generációja került.


Műkedvelők foglalják el a Falk Miksa utcát

2006. szeptember 12.

Első ízben rendezik meg a Falk Art Forumot, amelynek kedvéért egy napra sétálóutcává varázsolják a Falk Miksa utcát szeptember 16-án. A szombati egész napos, antik és modern művészeti fesztiválon 44 galéria kiállításának gazdag anyagában Zsolnay remekeket, értékes műkincseket és modern alkotásokat is megcsodálhatnak az érdeklődők.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5