Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Új művészeti galéria nyílik Rómában

2006. november 06.

Karácsonytól már látogatható lesz a római Barberini palotában kialakított galéria egy része. Az olasz főváros épületeinek egyik legnagyobb büszkeségében a 13. és a 18. század közötti olasz festészet remekeit állítják ki.


Meghódította Itáliát a művészetvonat

2006. november 02.

Nagy sikere volt Olaszország 28 városában a Művészetvonat Múzeumnak, amely egy hónapon át járta az országot. A Múzeum egy napra nevű program keretén belül összesen hatvanezer műkedvelőhöz juttatták el a vagonokban kiállított kortárs alkotásokat.


Harman/Kardon erősítők HDMI csatlakozással

2006. október 31.

Az idei IFA kiállításon mutatta be a Harman/Kardon három új csúcskategóriás vevőerősítőjét, amelyek között egy olyan modell is található, amely bármilyen bemeneti jelet képes nagyfelbontású HDMI kimeneti jellé alakítani.


Álomhajók az Észak jachtbörzéjén

2006. október 30.

Sohasem volt ennyire élénk a luxusjachtok iránti érdeklődés a Hanseboot hajókiállítás történelmében, amely október 28-án immár 47. alkalommal nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt. A hamburgi szemlén főképp eurómilliós drágaságok tekinthetők meg, de alacsonyabb árfekvésű jachtokat is kiállítanak a november 5-én záruló rendezvényen.


Lopott műkincsekből nyílt kiállítás

2006. október 30.

Ellopott, de az olasz csendőrség által megtalált és tulajdonosaiknak visszaszolgáltatott művészeti alkotásokból, régészeti kincsekből nyílt szombaton kiállítás Rómában, a Palazzo Incontro termeiben.


Tovább duzzad a Seuso-botrány

2006. október 24.

Kiállították a Bonhams aukciósház londoni központjában a mintegy 100 millió fontra becsült Seuso-kincseket. A hazánkból eltűnt, majd a brit fővárosban titokzatos módon felbukkant, késő római kori leletek különleges biztonsági óvintézkedések mellett láthatók október 25-ig, az azok eladásáról szóló híreket azonban határozottan cáfolja az árverőház.


Kortárs múzeumot alapított az ukrán milliárdos

2006. október 19.

Modern művészeti központot nyitott Kijevben Leonyid Kucsma milliomos veje. Viktor Pincsuk a kortárs alkotásokat bemutató múzeumot az ukrán Hermitage-ként akarja bevezetni a köztudatba.


Megválasztották a legjobb asztaldíszítőt

2006. október 14.

Megszületett a Szakiskolák díszterítési versenyének eredménye. A Hoventa Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Szakkiállítás utolsó napján rendezett bajnokság legszebb díszasztalát a veszprémi Jendrassik-Venesz Középiskola és Szakiskola diákjai készítették.


Díszterítéssel versenyeznek a diákok

2006. október 13.

Újabb bajnokságra kerül sor az október 10. és 13. között megrendezésre kerülő Hoventa Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Szakkiállítás utolsó napján. A Szakiskolák díszterítési versenyén a legszebb és legkiemelkedőbb asztali kreációt bemutató tanulót díjazzák.


Barista bajnokot avattak

2006. október 12.

Megválasztották a legjobb hazai kávéspecialistát. A III. Magyar Barista Bajnokságot az egyik legszínvonalasabb vendéglátóipari kiállítás, az október 10. és 13. között tartott Hoventa 2006 keretein belül tartották.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5