Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Abramovics a művészethez pártol

2006. november 28.

Londoni kiállítást támogat az eddig nem éppen a műpártolásáról ismert Roman Abramovics. A világ tizenegyedik leggazdagabb embere Max Penson november 29-én a brit fővárosbeli Somerset House-ban nyitó tárlatát segítette egy jelentős adománnyal.


A neolitikumtól a kortársakig állít ki a Nagyházi

2006. november 27.

Csaknem ezerháromszáz tételt állított ki a budapesti Nagyházi Galéria és Aukciósház. A december 3-ig megtekinthető műkincsek, köztük kisplasztikák, régészeti leletek, ezüst tárgyak, üvegek és porcelánok e hónap 5. és 9. napja között kerül kalapács alá az árverőház karácsonyi aukcióján.


Kiállítás nyílik az antik és kortárs rajongóinak

2006. november 23.

Ma kezdődik a 13. Antik Enteriőr Régiségkiállítás, valamint a 2. Plug Kortárs Művészeti Vásár, amely a régiségek és a modern művészetek rajongóinak egyaránt tartogat izgalmas látnivalókat. A november 23. és 26. között megrendezett esemény a hazai műkereskedők és művészeti galériák legrangosabb hazai seregszemléjének számít.


Aranyos kiállítás nyílt New Yorkban

2006. november 20.

Ragyokgó kiállítás nyílt a hétvégén a New York-i természettudományi múzeumban, amelynek központi témája az arany. A Gold című tárlat a világhírű Tiffany ékszerészet támogatásával mutatkozott be.


Megnyílt a bécsi Luxury, please kiállítás

2006. november 19.

Aki feltette már magában a kérdést, hogy mi is voltaképpen a luxus, Bécsben könnyűszerrel kielégíthette kíváncsiságát a Luxury, please nevű, közel száz márkát felvonultató kiállításon, amelyet a Hofburg arisztokratikus termeiben rendeztek november 17. és 19. között. A Deluxe Magazin a helyszínen járt.


Luxusvásárt rendeznek az olaszok

2006. november 16.

November 18. és 19. között kerül megrendezésre Milano tartományban a Brianza Top szakkiállítás, amely ezúttal a karácsonyi készülődés jegyében csábítja a luxusra fogékony látogatókat.


Összefogják a magyar fotóművészet óriásait

2006. november 14.

(M)érték - Világhírű magyar fotográfusok címmel nyílik nagyszabású kiállítás a Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében november 15-én. Az Ernst Múzeum tárlatán összesen 250 fotót mutatnak be André Kertész, Robert Capa, Brassai, Moholy Nagy László és Martin Munkacsi műveiből.


Hi-Fi Show már a karácsony jegyében

2006. november 12.

A Házimozi és Hi-Fi Show az utóbbi években az ország egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállításává nőtte ki magát. A sorban hetedik rendezvényen korunk rohanó technikai fejlődésének lehettünk szemtanúi, amelyeket egyébként kiváló szervezés keretében prezentáltak a kiállító cégek.


Rekordgyanús Van Gogh kiállítás nyílik Budapesten

2006. november 10.

Minden eddiginél nagyobb szabású lesz az a december 1-én nyíló kiállítás, amely Van Gogh életét és munkásságát mutatja be a Szépművészeti Múzeumban. A tárlat komolyságát jellemzi, hogy a más alkotók festményeivel együtt bemutatott több mint nyolcvan kép biztosítási értéke 155 milliárd forint.


Mindentudó DVD-író a Pioneertől

2006. november 06.

Az idei IFA kiállításon mutatta be a Pioneer hetedik generációs plazmatévéit, a jövőre debütáló Blue-ray lejátszóját, és azt a csúcskategóriás HDD/DVD rekordert, amely most kerül a boltokba, és várhatóan az idei karácsony slágere lesz.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5