Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Pécsre költöznek a magyar fénykép óriásai

2007. január 29.

Budapest után Pécsett is látható lesz csütörtöktől a (M)érték - Világhírű magyar fotográfusok címmel Brassai, Robert Capa, André Kertész, Moholy-Nagy László és Martin Munkácsi fotóiból rendezett kiállítás.


Viharos siker a boot 2007 hajókiállításon

2007. január 29.

Véget ért Európa egyik legnagyobb hajókiállítása, a január 20. és 28. között megrendezett boot 2007, amelyen látogatói rekord ezúttal ugyan nem született, ám a gyártóknak és kereskedőknek - különösen a luxusszegmensben - panaszra semmiképp sem lehetett okuk.


Érzékmérő kiállítás nyílt a Ludwig Múzeumban

2007. január 19.

Érzékek mértéke címmel állítják ki a Frac Loire francia regionális művészeti alap gyűjteményét Budapesten. A Ludwig Múzeumban és a Francia Intézetben rendezett tárlat kortárs remekeit január 19. és március 11. között tekinthetik meg a műkedvelők.


Csúcskategóriás plazmatévét mutatott be a Runco

2007. január 18.

Még mindig az idei CES kiállítás varázsától hangos a külföldi szaksajtó, és sok helyen egy kevésbé ismert amerikai vállalat, a Runco egyik csúcskategóriás plazmatévéje került a figyelem középpontjába. Hiába a sok újgenerációs technika, a plazma még nem megy ki a divatból.


2008-ban jönnek az OLED televíziók

2007. január 17.

Az idei CES kiállítás egyik legnagyobb érdekessége az volt, amikor a Sony bemutatta 27 inches, vagyis 67,5 centiméteres OLED prototípusát, ezzel is bizonyítva, hogy a SED tévék mellett egy másik képalkotási technológia is vetélytárs lehet a jelenlegi LCD-knek és plazmáknak.


Szombathelyre költöznek a Munkácsy-képek

2007. január 12.

Újabb nagyvárosba érkezett január 12-én Pákh Imre magángyűjteménye, amely országjáró útján ezúttal a Szombathelyi Képtárban tekinthető meg február végéig.


Tarolt a magyar művészet külföldön

2007. január 10.

Nemzetközi tekintetben is eredményes évet zárt a Magyar Nemzeti Galéria. Az intézmény számos külföldi tárlat létrehozásában vett részt, elérve ezzel, hogy közelebbről megismerjék a magyar képzőművészet egyedülálló kincseit, és ezeken keresztül az országot és történelmünket.


Szolnokra viszik a Munkácsy-képeket

2007. január 09.

Jász-Nagykun-Szolnok megye idei legnagyobb kulturális vállalkozásaként Munkácsy-kiállítás látható március elejétől csaknem két hónapon át Szolnokon, a város Tisza-parti galériájában.


Megörökítették az istenek italát

2007. január 05.

Lehet-e fotón visszaadni a bor illatát, zamatát, a szőlőskertek hangulatát? A válasz egyértelműen igen, ha megtekintik a Magyar Borok Házában Dékány Tibor január 5-én nyíló fotókiállítását.


Tévéverseny kezdődik a CES-en

2007. január 03.

A jövő héten rendezendő Las Vegasi Consumer Electronics Show 2007 kiállításon két nagy cég is egészen biztosan a HD-tévék terepén igyekszik versengeni: a Samsung bemutatja első merevlemezes, wi-fi kapcsolattal rendelkező televízióját, az LG pedig a játékosok figyelmét szeretné megnyerni.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5