Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Leonardo da Vinci Debrecenben

2007. február 23.

Debrecenben is látható lesz Leonardo da Vinci több műve "Az univerzum géniusza" című tárlaton. A Modem Modern Debreceni Művészeti Galéria augusztusban nyíló kiállításán az eredeti da Vinci-alkotások mellett a mester tervei alapján készült egyéb építményeket is bemutatnak majd.


Különleges orchideák a Városligetben

2007. február 23.

Tavaszköszöntő orchidea- és broméliakiállítást rendez a Magyar Orchidea Társaság március 15-18. között a Városligetben, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. Az orchidearajongók és -gyűjtők idén is több ezer pompás növény közül válogathatnak majd.


Megérkeztek a jövő ékszerei

2007. február 23.

Megnyitotta kapuit az Inhorgenta Europe 2007 szakkiállítás, amely 34 éve szolgál az óra- és ékszerszakma egyik legrangosabb találkozóhelyéül. A müncheni Vásárvárosban a február 23-26. közötti börzén már a 2007/2008-as esztendő irányadó vonalait mutatják be, amelyekről a későbbiekben a helyszínen számol be a Deluxe Magazin.


Százmilliós luxusjachtok jártak Kőbányán

2007. február 19.

A vártnál is nagyobb sikert aratott a 16. Budapest Boat Show, amelyet története során először rendeztek meg önálló programként. A Szabadidő kiállításból kinőtt hajószemlét több mint 15 ezren tekintették meg.


Fellázadtak a Louvre kurátorai

2007. február 19.

Heves tiltakozást váltott a Louvre kurátorai körében a párizsi múzeum terjeszkedési szándéka, az intézmény igazgatója ugyanis tevékenyen részt venne az arab térség kulturális életében. A tervek szerint a Louvre számos műkincsét állítaná ki a 2012-re megépülő Abu Dhabi-i kulturális központban, amit azonban több franciaországi szakértő sérelmez.


Megérkeztek a Herendi 2007-es porcelánjai

2007. február 19.

A világ legnagyobb asztalkultúrával foglalkozó szakkiállításán, az Ambiente 2007-en mutatkoztak be Herend újdonságai, amelyek többek között a Távol-Kelet formavilágát és az Ezeregyéjszaka meséit idézik fel.


Harmadszor éjszakáztak a műgyűjtők

2007. február 16.

Véget ért Budapest belvárosában a 3. Műgyűjtők éjszakája, amelyen ismét telt házasak voltak a régiségboltok és galériák, igaz, ebben a szemerkélő eső is közrejátszott. A meglepetésekben és műkincsekben gazdag estét fényjáték színesítette.


Fényfestészet lesz a műgyűjtők harmadik éjszakáján

2007. február 14.

A harmadik Műgyűjtők éjszakáján, február 15-én csütörtökön fényfestés, hét nyíló kiállítás, három koncert és könyvdedikálások sora lesz Budapest "galériás negyedében", az V. kerületben.


Rekordszámú látogató a világ legnagyobb konzumexpóján

2007. február 14.

Véget ért az Ambiente 2007 nevű kiállítás, amely február 9-13. között adott otthont a nagyvilág 4600, konzumcikkeket előállító cégének. Az igen széles termékskála idén rekordszámú látogatót vonzott Frankfurtba.


Rekordgyanús hajókiállítás nyílik Budapesten

2007. február 13.

Négy napon át, február 15-18. között várja a vízi sportok és a hajózás szerelmeseit a Budapest Boat Show a Hungexpo Budapesti Vásárközpontjában, ahol több mint 150 yachtot, versenyhajót, lakókocsit, valamint sok száz vízi sporteszközt és kelléket állítanak ki.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5