Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Megkezdődött a tévék forradalma a CeBIT-en

2007. március 20.

Még csak szállingóznak a hírek a németországi szakkiállítás nagy bemutatóiról, de máris akad néhány érdekes darab, amelyről egy igazi házimozi rajongónak feltétlenül tudnia kell. A vízálló, az érintőképernyős és a legnagyobb LCD-kijelzős televíziók is bemutatkoztak a CeBIT-en, a forradalom tehát itt is megkezdődött.


Ördögök, tündérek és műgyűjtők hétvégéje

2007. március 19.

Ismét benépesült a budapesti galérianegyed, azaz a belvárosi Falk Miksa utca és környéke március 17-én. Az üzletek nemcsak hosszabbított szombati nyitva tartással, hanem különleges kiállításokkal, előadásokkal is készültek.


Véres priccsdarab és pisztoly is lesz a Batthyány-kiállításon

2007. március 15.

Gróf Batthyány Lajos pisztolya, a cellájában használt börtönlámpás és priccsének véres darabja is látható azokon a kiállításokon, amelyeket a Hadtörténeti Intézet és Múzeum, illetve a Budapesti Történeti Múzeum szervez.


Kiállítják a milliárdos ékszertojásait

2007. március 12.

Még az idén kiállítják Dubrovnikban a Viktor Vekszelberg orosz milliárdos tulajdonában levő, tíz darab Fabergé húsvéti tojást - adta hírül a Jutarnji List című horvát napilap.


A francia király pezsgője

2007. március 06.

Elegáns, kifinomult és királyi, e három jelzővel illetik azt a XV. Lajos névre keresztelt pezsgőt, amelyből egy palack 135 dollárt, vagyis több mint 26 ezer forintot kóstál. Az exkluzív, limitált példányszámban készített cuvée-t hivatalosan március 13-16. között mutatja be a Champagne de Venoge a tokiói FoodEx kiállításon.


Önbilincseléssel fenyegetőznek a da Vinci-rajongók

2007. március 02.

Heves vita robbant ki Firenzében amiatt, hogy tokiói kiállításra szállítják Leonardo da Vinci Angyali üdvözlet című remekművét. A kölcsön miatt a város 297 nevezetes személyisége, köztük Franco Zeffirelli rendező tiltakozását fejezte ki, míg többen egyenesen azzal fenyegetőznek, hogy az Uffizi Képtár kapuihoz láncolják magukat.


Magyar plakátok árasztották el Genovát

2007. március 01.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem szecessziós plakátgyűjteményéből nyílt kiállítás a Római Magyar Akadémia kezdeményezésére február 28-án este Olaszországban. A Manifesta - Art Nouveau in Europa címet viselő tárlatnak a genovai székhelyű Európai Kulturális Központ ad otthont.


Kristályból készített ökröt egy dunántúli cég

2007. február 27.

Frankfurtban mutatkoztak be az Ajka legérdekesebb újdonságai, amelyek között ólomkristály szobrok, cameo kristály dísztárgyak, valamint modern és retro vonalvezetésű tálak és tányérok is szerepeltek.


Luxusgiccsek: csokigyűrű és ezüstkutya

2007. február 26.

Négy napra Münchenre összpontosult a nemzetközi ékszerkereskedelem figyelme, ugyanis itt rendezték meg február 23-26. között az Inhorgenta Europe 2007 kiállítást, amelyen az ágazat legújabb trendjei és iskolái is bemutatkoztak.


Festői falikárpitok a Zsidó Múzeumban

2007. február 26.

Szövött falikárpitok címmel mutatja be Hajnal Gabriella grafikus, gobelintervező iparművész életművét az a kiállítás, amely március 2-től tekinthető meg a budapesti Zsidó Múzeumban.


3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5