Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Milliós festmények találkozója a Mű-Teremben

2007. április 16.

Parádés külsőségek közepette, zárt körben nyitotta meg legújabb kiállítását a tízéves fennállását ünnepelő egykori Mű-Terem Galéria. A már Virág Judit nevet viselő kiállítóteremben a 19-20. századi magyar festészet kiemelkedő alkotásait tekinthették meg a megjelent vendégek.


Egymillió frankos ékszerrablás Svájcban

2007. április 16.

Több mint egymillió svájci frank értékű ékszer tűnt el nyomtalanul Svájcban, ahol a napokban rendezik a Baselworldöt, a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállítását. A névtelenségbe burkolózó károsult ékszerei meg sem érkezhettek a világ legnagyobb óra- és ékszerkiállítására.


Kiállították a Breakfast at Tiffany's gyémántját

2007. április 11.

Közszemlére bocsátották a világ egyik legnagyobb sárga gyémántját, amelyet további világhírű ritkaságok társaságában 2007 kora őszéig lehet megtekinteni a washingtoni Smithsonian Intézet Természettörténeti Múzeumában.


Ritkaságok a múzeum titkos termében

2007. április 02.

A budapesti Iparművészeti Múzeumban olyan szőnyegritkaságok találhatók, amelyek világviszonylatban is figyelemre méltók, azonban kiállítás híján ezek a nagyközönség számára egyelőre nem hozzáférhetők. A Deluxe Magazin a helyszínen tekinthetett meg néhány különlegességet, amelyek ősszel kerülnek elő a múzeum titokzatos termeiből.


A jövő naptáras karórái

2007. március 27.

A Baselworld kiállításon évről évre bemutatkoznak a világ legjobb órái, így 2007 áprilisában is igen komoly darabokkal ismerkedhetnek majd meg az érdeklődők az egyhetes svájci szemlén. Magazinunk ezek közül mutatja a legkülönlegesebb naptár-komplikációs modelleket.


Erotikus és humoros parabélyegek

2007. március 23.

A világ legteljesebb művészbélyeg-gyűjteményéből, a budapesti Artpool Művészetkutató Központ kollekciójából mintegy félezer darabot vonultat fel az a kiállítás, amely március 23-án nyílt Budapesten, a Szépművészeti Múzeumban.


Háború a CeBIT-en

2007. március 23.

A hannoveri CeBIT kiállításon tovább folytatódott a harc, amely az elmúlt néhány hónapban az egész DVD-piacot elbizonytalanította: a HD DVD és a Blu-ray most is egymásnak ugrott, és ezzel igazolták azt a jóslatot, hogy idén még nem lesz vége az újgenerációs formátumháborúnak.


Ékszerözön a stadionoknál

2007. március 23.

Megnyílt a 4. Hungoro ékszer- és órakiállítás a budapesti Syma rendezvényközpont egyik csarnokában, ahol többek között ékszer-szépségverseny és egy divatbemutató is fogadja a négynapos rendezvény látogatóit.


Szecessziós álom luxuskivitelben

2007. március 22.

A szecesszió üvegművészetének csaknem kétszáz ritka, rendkívül értékes remekét vonultatja fel az a kiállítás, amely március 21-én nyílt meg Budapesten, az Iparművészeti Múzeumban.


Ékszerverseny lesz Budapesten

2007. március 20.

Idén az Indiai Drágakő és Ékszer Tanács képviselői külön standon mutatkoznak be a Syma csarnokban a március 22-25. között megrendezendő, Hungoro Budapest 2007 ékszer- és órakiállításon.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5