Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

A platina magyar mestere

2007. június 21.

Előkelő helyet foglal el a nemesfémek között a platina, amelynek talán leghíresebb magyarországi mestere Varga Miklós, aki szabadalmával és azonnal felismerhető ékszereivel nemzetközi szinten is feltűnést keltett a különböző kiállításokon. Az ötvösmesterrel a budapesti műhelyről és választott szakmájáról beszélgettünk.


Rejtett szépségek csábítanak Szegeden

2007. június 01.

A múlt századok nőideáljait bemutató, Rejtett szépségek című tárlat nyílt Szegeden. A kiállítással a Móra Ferenc Múzeum központi épületének, a felújított Kultúrpalotának az átadását koronázták meg.


Picasso egykori szerelme nyitja meg a budapesti tárlatot

2007. május 31.

Szabadtéri kortárs képzőművészeti kiállítást rendeznek a Várfok Galéria és az OCTOGONart Galéria művészeinek alkotásaiból. A kiállított művek május 31-től tekinthetők meg Budapesten, a Várfok utcában.


A Falk Miksa utcán éjszakáznak a műgyűjtők

2007. május 22.

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Falk Miksa utcai galériák május 24-én a Műgyűjtők éjszakáját. Ezen a napon az üzletek és a galériák egészen éjfélig várják különböző előadásokkal, bemutatókkal és új kiállításokkal az érdeklődőket.


Hajnalba nyúló partit tartanak az inkák

2007. május 17.

Hajnalig tartó partival ünnepli a Szépművészeti Múzeum május 19-én az "És akkor megérkeztek az inkák" című nagyszabású tárlatának megnyitóját, amire az is okot szolgáltat, hogy éppen ezen a szombaton lesz a múzeumok világnapja.


A legendás órásmester terveit egy évszázaddal később is használják

2007. május 07.

A legnagyobb óragyárak újdonságai mellett a kisebb óramanufaktúrák modelljei is nagy sikert arattak a bázeli órakiállításon, ezek egyike volt a kicsi, ám annál figyelemreméltóbb Louis Moinet, amelynek standján két igazi különlegességgel ismerkedhettünk meg közelebbről.


Erdélybe mennek a Munkácsy-képek

2007. május 05.

Különleges helyszínen tekinthetők meg május 5. és július 15. között Munkácsy Mihály világhírű festményei: az utazó kiállítás legújabb állomása az erdélyi Csíkszereda. A 47 festményen kívül Munkácsy-relikviákat és korabeli fényképeket is megtekinthetnek az érdeklődők.


Arany bordásfalon tornáznak a gazdagok

2007. május 02.

Arany borítású bordásfalat mutatott be a Technogym a milánói bútorkiállításon, aki ezt megveszi, az nyilván edzeni is fog, hogy elmondhassa, érdemes volt 2,5 millió forintot költeni erre a különleges sportszerre.


Katonai karórák reneszánsza

2007. április 29.

A bázeli órakiállítás egyik legérdekesebb újdonságát a Blancpain mutatta be, a manufaktúra Fifty Fathoms - ötven öl - névre keresztelt búváróráit prezentálta az érdeklődőknek. A svájci gyártó az 1953-ban bemutatott időmérők közel százméteres vízállóságát az új modellek esetében megháromszorozta, sőt, egyes modelleknél további komplikációkat is beleépített.


Magyar órakülönlegességek a világ legnagyobb órakiállításán

2007. április 17.

Megnyitotta kapuit a világ legelismertebb és leglátogatottabb óra- és ékszerkiállítása, a svájci Baselworld 2007, amelyen idén is bemutatkoztak a szakma nagyjai és a feltörekvő tehetségek. Helyszíni riportunkban a legfrissebb trendekről és újdonságokról olvashatnak.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5