Címketár a Deluxe.hu oldalain

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 271 találat van a Deluxe.hu oldalon

Vuitton-táskákat árul egy amerikai múzeum

2007. augusztus 16.

Különleges tárlatot rendeznek ősztől Los Angeles kortárs múzeumában. Takashi Murakami kiállításának ideje alatt limitált számban készített Louis Vuitton táskákat vásárolhatnak a látogatók, amelyeknek dizájnját a japán művész álmodta meg, és amelyek darabonként közel ezer dollárba kerülnek.


Milliókat hoznak a legális hamisítványok

2007. augusztus 10.

Kiállították Luzernben a világ leghíresebb hamis festményeit, amelyek részben bűncselekményt követően kerültek a kiállítóterem falaira. Egy mestermű tökéletes mása átlagosan 6,2 millió forintba kerül, így a legális piacon sem jelentéktelen tényezők a kópiák.


Hamis Van Gogh a múzeumban

2007. augusztus 03.

Közel hatvan éven át büszkélkedett a melbourne-i Nemzeti Galéria, Ausztrália egyik legnagyobb múzeuma egy Van Gogh-portréval, amelynek értékét 15 millió dollárra - közel 3 milliárd forintra - becsülték. A dicsőségnek azonban vége: a múzeum pénteken kénytelen volt beismerni, hogy a kép hamis.


Tízezreket mozgattak meg az arisztokrata család kincsei

2007. július 31.

Eddig több mint hatvanezren tekintették meg az Iparművészeti Múzeumban közszemlére bocsátott Esterházy-kincseket. Az "Öt évszázad műalkotásai a hercegi gyűjteményekből" című kiállítás tavaly december óta látogatható.


Letartóztatás egy csókért

2007. július 27.

Letartóztattak egy nőt a dél-franciaországi Avignonban, mert rúzsával nyomott hagyott az amerikai festőművész, Cy Twombly 375 millió forint értékű festményén. A tettesnek bíróságon kell felelnie a vádakra.


Dollármilliókat költ galériájára Elton John

2007. július 20.

Bár nem Elton John az egyetlen műkedvelő sztár, ő az első, aki dollármilliókért saját galériát is nyit műveinek. A brit sztár saját luxusrezidenciáján nyitja majd meg a bemutatótermet, ahol háromezer darabos fényképgyűjteménye legjavát kívánja kiállítani.


Olasz kortárs invázió a Szépművészeti Múzeumban

2007. július 13.

A második világháborút követő időszak olasz képzőművészetét mutatja be a Szépművészeti Múzeum legújabb kiállítása. A római Farnesina-gyűjteményből válogatott csaknem száz műtárgyból csütörtökön nyílt kiállítás.


Váltson jegyet a Titanicra!

2007. július 11.

Közép-Európában elsőként Budapesten mutatják be a Titanic óceánjárón talált tárgyakból álló, Eredeti leletek - igaz történetek című kiállítást. A szeptember 2-tól a Millenárison látogatható kiállításon az utasok személyes tárgyai mellett lesz rekonstruált luxuskabin, illetve a végzetes, 1912-es éjszaka jéghideg vizét érzékeltető "jéghegy" is.


Drágán adják Sir Anthony Hopkins képeit

2007. július 04.

Jane Seymour és Sylvester Stallone után újabb színész próbálja ki magát a képzőművészet világában. Sir Anthony Hopkins 4-20 ezer dolláros áron kínált tájképeiből és portréiból az amerikai Aspenben kiállítást is rendeztek .


Soros György megveszi a Seuso-kincset

2007. július 03.

Hosszú idő után hazakerülhetnek a Seuso-kincsek, a Globus című zágrábi hetilap tudomása szerint ugyanis Soros György megvásárolja, és egy budapesti múzeumnak ajándékozza őket.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Legfrissebb

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Pharrell Williams lett az év divatikonja

Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa (CFDA).

Bunga-Bunga

Bunga-Bunga

Felszámolta fizetett háremét Berlusconi

Nyilvánosságra került az a levél, amelyet Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő írt az általa rendezett "bunga-bunga partikon" résztvevő fiatal nőknek.

Taxidermia

Taxidermia

Hódít a taxidermia a kínai gazdagok között

Egyre növekszik a kitömött vadállatok iránti kereslet a kínai gazdagok körében

Pokerdoboz
Pókertippek

Pókertippek

Az élő játékban az egyik legegyértelműbb és legnehezebben leplezhető árulkodó jel a kézremegés. Ez többnyire erős kézre és nem blöffre utal. Pókertippek.

Top5